Suntem o familie de producători care se încăpățânează să devină alegerea celor ce își doresc un strop de tradiție pe mesele lor.
Am pornit această aventură în 2020, cu proiectul Legume Verzi, ce își propune să aducă în bucătăriile românilor produse locale și legume proaspete cu gust,
SELO este noul nostru proiect de suflet și este despre oamenii din satul Băleni, Dâmbovița, care cultivă legume și fructe în tihnă, și care își găsesc cu greu drumul către client. Am initiat acest proiect pentru a reduce pierderile alimentare și pentru a redescoperi rețetele bulgărești, specifice zonei. Produsele sunt artizanale, preparate în cantități mici, în limita unui stoc disponibil

Anunțuri

OFERTA SELO PENTRU TINE! Foloseste codul SELO10 si ai 10% discount la intregul cos de cumparaturi. Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2022.

Ia Oferta
Q Cum comand?

Toate produsele se regasesc pe https://legumeverzi.shop.ro/shop?c=bacanie, unde poti trimite comanda online, in orice moment al zilei.

Q Cum pot sa fac plata?

Plata se face ramburs (la livrare) sau online, card sau trasfer bancar. Regasesti toate informatiile necesare la checkout.

Q Can primesc comanda?

Livrarea se stabileste de comun acord cu clientul. In Bucuresti si imprejurimi se poate face livrarea personal, miercuri si vineri, sau prin curier, in orice oras din Romania.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori