Sunt Roxana, antreprenor și expert în dezvoltare personală, specializată în setarea limitelor sănătoare și echilibrul între carieră și viața personală.
Mi-am dedicat viața profesională pentru a ghida oamenii să atingă succesul și satisfacția în toate aspectele vieții cu limite bine setate și fără teama că ar putea intra în burnout.
Am trecut prin mai multe episoade de burnout de-a lungul timpului, unul chiar a dus până la boală și nu a fost deloc plăcut.
Dar asta m-a mânat să vreau să fac în jurul meu o lume mai bună. În cei peste 8 ani de experiență în Resurse Umane am testat cele mai bune metode de a atinge obiectivele profesionale și a menține în același timp sănătatea mentală și fizică în armonie.
Misiunea mea este simplă, dar puternică: vreau să te ghidez să devii cea mai bună versiune a ta, atât în carieră, cât și în viața personală. Împreună, vom stabili obiective clare, vom dezvolta strategii personalizate și te voi ghida să-ți atingi potențialul maxim.
Sunt aici pentru a te ghida către o viață fără stres și pentru a atinge echilibrul dintre viața profesională și viața private.
Dacă te simți copleșit de cerințele vieții tale personale și profesionale, e nevoie să te concentrezi pe găsirea unui echilibru sănătos între muncă și viață și gestionarea stresului.
Cu un plan personalizat, poți învăța strategii pentru a îți prioritiza timpul în mod eficient, a stabili obiective realizabile și a crea limite care îți permit să te reîncarci și să îți menți bunăstarea.
Prin stăpânirea acestor abilități, poți reduce stresul, crește productivitatea și obține o mai mare satisfacție în toate aspectele vieții tale.
Investește în tine și în succesul tău prin explorarea serviciilor de coaching care te pot ajuta să obții o viață mai echilibrată și mai împlinită.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image