Toate femeile vor în secret să fie admirate de bărbaţi şi invidiate de celelalte femei. La RoSa Handmade Boutique găseşti bijuteria perfectă , care să te facă să te simţi întotdeauna regina balului.

Imaginează-ţi că poţi avea un colier special , care să te facă să te simţi ca o prinţesă , aşa cum visai încă de când erai mică!

Acum îl poţi avea ! Contactează-mă şi eu îţi transform visele în realitate!

Toate bijuteriile create de mine sunt realizate din mărgele de foarte bună calitate, care garantează că vei avea un accesoriu rezistent în timp, care îşi va păstra culorile şi de care te vei putea bucura ani buni de-acum înainte.

Colierele RoSa Handmade Boutique se livrează în cutii de bijuterii elegante şi rezistente, împreună cu recomandările de utilizare şi depozitare în condiţii optime.

Aşa că, dacă vrei şi tu o bijuterie specială, care să te scoată din anonimat, nu mai sta pe gânduri şi scrie-mi acum!

Mai multe despre mine

Toate femeile vor în secret să fie admirate de bărbaţi şi invidiate de celelalte femei. La RoSa Handmade Boutique găseşti bijuteria perfectă, ... Citește mai mult
Q Bijuteriile prezentate sunt disponibile imediat?

Nu. Majoritatea bijuteriilor prezentate pe pagină sunt realizate pe comandă, personalizate după gusturile dumneavoastră, iar timpul de realizare şi livrare poate varia între 2 săptămâni şi 2 luni, în funcţie de comenzile pre-existente.
Cele de pe pagină sunt doar cu titlu de prezentare, ca şi portofoliu, şi au fost deja livrate persoanelor care le-au comandat.
Bijuteria dumneavoastră va fi unică, nici unul din modelele prezentate nu va fi reprodus 100%, chiar dacă anumite elemente sunt asemănătoare, fiecare piesă va avea propria sa personalitate.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.