Te răsfățam cu evenimente pentru echilibrarea stilului tău de viață, pentru sănătatea trupului, mintii și sufletului tău. În cadrul evenimentelor organizate de noi, totul este simplu, singura ta grijă e să te relaxezi, în timp ce noi ne ocupăm de tot.

Organizăm evenimente la munte, unde vei avea parte de relaxare și activități legate de stil de viață sănătos. Vom avea specialiști alături de noi, cu care vom face sport, meditație, psihoterapie, drumeții, NLP, ateliere de gătit sănătos, ateliere de cosmetice naturale, aromoterapie, masaj, relaxare la piscină, foc de tabăra, cadouri din partea colaboratorilor noștri, mâncare sănătoasă, nutriționist și multe alte surprize.

Evenimentele pot fi special pentru femei care vor să se rupă de stresul cotidian și să își ia pentru ele 3 zile de relaxare deplină, sau pentru familii cu copii, în care copii vor avea activități cu specialiști, în timp ce părinții se vor relaxa sau vor face activități destinate adulților. De asemenea vom avea evenimente destinate cuplurilor, sau familiilor monoparentale.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori