Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu Master în domeniul Resurselor Umane. Sunt

Coach și Trainer certificat în echipa internațională John Maxwell, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi.

În prezent, am bucuria să valorizez experiență acumulată în grupuri de lucru de tip mastermind sau în workshop-uri și teambuilding-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt Coachingul, Soft Skills Training-ul și Yoga, cu rezultate remarcabile.

Mai multe despre mine

Anunțuri

Yoga de Vineri - Seminar Gratuit 🙏Resursele tale lăuntrice sunt cu adevărat cea mai importantă avuție a ta – nici o circumstanță exterioară nu ți le va putea fura vreodată…. puterea adevărată vine întotdeauna din interior, nu-i așa? 🧘🏽‍♀️Modul în care ne folosim resursele face o mare diferență în calitatea vieții pe care o trăim – atât în ceea ce privește sănătatea, cât și în ceea ce privește calitatea relațiilor, cariera și resursele exterioare de care dispunem. 💡Cum te inscrii? Te invit să descoperim împreună bogăția de resurse interioare și o modalitate inedită de a le accesa și folosi – în cadrul programului Yin-Joy Yoga Practice, la webinarul gratuit de vineri, 24 iulie, ora 20. Inscrierea la webinar se face la acest link: https://ramonacraciun.ro/webinar-yoga-de-vineri-3/ Lectia va putea fi urmarita aici: https://ramonacraciun.ro/courses/curs-practic-de-yoga-traditionala/lessons/sedinta-3/ 💡Ce vei invata? ☯️Săptămâna aceasta vom adăuga acestui program un exercițiu nou care se adresează plexului solar, exercițiu care – practicat consecvent – are efecte extraordinare asupra sănătății: tonifică mușchii intercostali, centura abdominală și mușchii gâtului, elimină gradat scolioza, are efecte remarcabile în cazul de ptoză intestinală și afecțiuni genito-urinare, elimină celulita și grăsimea de la nivelul șoldurilor, întinde și dezvoltă în mod deosebit musculatura din zona coloanei vertebrale, tonifică și elasticizează musculatura membrelor inferioare - creste fluxul sanguin abdominal și are efect de masaj asupra splinei, pancreasului, ficatului și colonului, reduce flatulența și obezitatea, reglează apetitul. ☯️Acest exercițiu are efecte benefice asupra proceselor vederii si ale memoriei, aduce dinamism, dorință de acțiune și mai ales o voință mult mărită celor care îl practică cu perseverență. ⁉️Intrebari si raspunsuri După partea practică – care va conține exerciții de încălzire, exerciții adresate coloanei cervicale, lombare, plexului solar și plexului cardiac – și nelipsita relaxare completă, te invit să rămânem împreună într-o întâlnire destinată răspunsurilor la întrebări – pentru aceasta te rog să dai click aici, vineri la ora 20.40: https://protraining.video/ramona

Reserve Now

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori