Construirea unei relații media autentice îți dă bătăi de cap? Navigarea în lumea în continuă schimbare a PR-ului poate să te bulverseze.

Eu sunt Profa de PR si ajut omenii să călătorească prin labirintul relațiilor cu jurnaliștii în era digitală. De la ‘Hello, press release!’ la construirea unor prietenii media autentice și durabile.

În această mare de oportunități și provocări, ești nevoit să navighezi cu îndemânare, să construiești relații media autentice și să integrezi tehnici digitale fără a pierde esența mesajului tău. Aici, la intersecția dintre tradițional și digital, se află adevăratul test al abilităților de PR.

Ce predau:

  1. Adaptabilitate Digitală și Tradițională: Integrarea eficientă a strategiilor digitale și tradiționale în abordarea ta PR.
  2. Relații Autentice și Durabile: Construirea de conexiuni reale cu jurnaliștii pentru parteneriate de lungă durată.
  3. Inovație Continuă și Creativitate Fără Limite: Inspirație pentru campanii inovatoare și tendințe PR de ultimă oră.
  4. Măsurarea Impactului și Gestionarea Crizelor: Evaluarea eficientă a succesului campaniilor și gestionarea provocărilor cu încredere.
  5. Globalizare Responsabilă și Certificare de Excelență: Adaptați strategiile pentru un public global și obțineți un certificat recunoscut în PR.

Mai multe despre mine

Q Ce inseamna PR?

Oamenii nu cumpara produse si servicii, oamenii cumpara magie si povesti. PR-ul este instrumentul care duce povestea in presa pentru a castiga notoritate pe termen lung.

1 Recenzie pentru PRCafe OU

ANCA

3 Recenzii

Colaborarea cu PRcafe a fost un ajutor neprețuit venit la momentul porivit

5.0/ 5

☕ Cum o recunoști pe Laura de la PRCafe dintr-o mulțime de antreprenoare? Este cea căreia îi strălucesc ochii atunci când vorbește despre PR. Iubește acest domeniu și tocmai de aceea îi cunoaște toate secretele. 📕 Știe să se facă înțeleasă în multe limbi: limba presei scrise și a televiziunii, limba consumatorilor, limba antreprenorilor, limba studenților (pentru că Laura e profesoară). (Și limba estonă, pt. că Laura e doar pe jumătate româncă.) 📕 Comunicarea în toate aceste limbi este o artă, iar Laura, profesoară prin vocație (sau trainer sau coach sau mentor sau cum s-o mai fi spunând în zilele noastre) te ajută să îi deprinzi meșteșugul. Nu doar teoretic, ci practic, pas cu pas, trecând prin greșeli și ajungând la reușite. ☕ Mie mi-a dat o mulțime de indicii prețioase legate de strategia de PR a brandului meu. Iar poveștile despre reușitele ei recente în domeniul PR-ului sunt absolut de-li-cioa-se. Mulțumesc și ținem aproape!

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 04:30 PM
  • Marți10:00 AM - 04:30 PM
  • Miercuri10:00 AM - 04:30 PM
  • Joi10:00 AM - 04:30 PM
  • Vineri10:00 AM - 12:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori