Acum ceva timp eram o fetiță ștearsă, fără pic de stimă de sine, anxioasă și bolnavă. O fetiță ascunsă într-un corp de femeie, un corp bolnav, al unei persoane pline de măști pentru a supraviețui în această lume “rea” și “grea”. Aceasta era realitatea din mintea mea, creată în ani și ani de suferințe și manifestată în viața mea de zi cu zi. Ziua când mi s-au adunat problemele de sănătate astfel încât să “îmi prevăd moartea cu ochii” la 28 de ani, a fost ultima picatură care mi-a umplut paharul. Am început un lung drum al cautării de Sine și al vindecării profunde, decisă că viața trebuie să fie mai mult decât atât și ca Dumnezeu sigur are alte planuri pentru mine. Și așa a fost.

Astăzi sunt Coach transformațional, Trainer și Terapeut. Sunt un deschizător de drumuri pentru oamenii care vor să își schimbe orice aspect din viața lor. Sunt un ghid pentru regăsirea puterii interioare. Facilitator de dezvoltare personală și vindecare emoțională profundă.

Am descoperit acum ceva timp că subconștientul ne guvernează de fapt viața, alegerile, comportamentele și că inclusiv bolile de care suferim au cauze mental-emoționale. De aceea m-am specializat pe tehnici de săpare și lucru cu subconștientul.

Am testat pe pielea mea că de fapt avem libertatea de a decide ce să trăim, cum să trăim și că putem avea o viață împlinită pe toate planurile. Că de fapt “normalul” vieții pe Pământ este să fim complet sănătoși, fericiți și împliniți și ca putem avea orice ne dorim și că ne putem vindeca de orice.

Astăzi ajut și alți oameni, cum și eu am fost la rândul meu ajutată, să treacă prin procesul Regăsirii și Vindecării.

Pentru că știu că se poate. Pentru că și eu mi-am transformat viața pe toate planurile. Pentru că Eu sunt Tu și de aceea știu că vei reuși.

Mai multe despre mine

Q În ce domenii ale vieții pot ajuta?

Te pot ajuta cu orice nemulțumire, blocaj, aspect negativ legat de: bani și independență financiară, sănătate fizică și mentală, carieră și menire în această viață, vindecare emoțională și relații, autocunoaștere și dezvoltare personală, evoluție spirituală.

Q Ce este ThetaHealing și cum mă ajută?

Cu toții știm că avem o minte, care ne ajută și ne guvernează toate deciziile și comportamentele vieții noastre. Însă, ceea ce mulți oameni nu au aflat încă, e că această minte a noastra are și ea 2 "aspecte" - le voi numi partea conștientă a minții și partea subconștientă.

Și acum, în primul rând este de aflat că noi oamenii ne folosim MINTEA CONȘTIENTĂ MAXIM 10%. Cu alte cuvinte tot ceea ce facem in toată viața noastră este DOAR 10% în "controlul" nostru direct, iar ceilalți 90% "putere de decizie" apartin unei alțe "forte" - mintea SUBCONȘTIENTĂ sau subconștientul cum este denumit în psihologie.
ThetaHealing® este o tehnică care ne permite să ne liniștim mintea, reducând activitatea acesteia până când intra in frecvențe cerebrale Theta (4-7 cicli pe secundă), și atunci putem să ne accesam subconștientul. Eu ca terapeut Theta intru în această stare când lucrăm.

Frumusețea lucrului cu ThetaHealing® este ca putem intra in subconstientul nostru, pentru a vedea ce convingeri am permis să ne fie scrise acolo, și a le evalua cu mintea de adult responsabil și cu discernământ dacă sunt bune sau nu pentru noi, ca să le schimbăm efectiv, simplu, și imediat pe cele care nu ne servesc, cu altele pe care le ALEGEM NOI ACUM CONSTIENT.
Schimbând programele din subconștient ne schimbăm viața.
Acel 90% din PUTEREA DE DECIZIE va fi acum ghidat de noi, prin noile alegeri, în conformitate cu cine suntem și cine ne dorim să devenim.

Q Prin ThetaHealing se pot vindeca și boli și afecțiuni fizice?

DA. Este posibil și foarte probabil.
ThetaHealing se centrează pe cauzele profunde ale unei boli - cele genetice și mental-emoționale.
Genele sunt cea mai complicată parte a corpului. O genă este o serie de acizi nucleici, aflați de-a lungul lanțului alcătuit de ADN, care creează programe pentru corp pentru a asigura funcționarea tuturor elementelor. Nu intru in detalii tehnice prea mult, însă sunt peste 100,000 de gene într-un fragment ADN. În fiecare celulă a corpului există o cantitate incredibilă de informații codificate.
Acum iata partea interesantă. În jurul acestor fire se află un ciudat câmp de cunoaștere numit "câmp morfogenetic". Acest câmp deține și păstrează SENTIMENTE și EMOTII genetice. Este un câmp care îi spune ADN-ului sa fie ADN și care îi spune. Acest "film" al cunoașterii este cel care spune celulelor corpului câte mâini și câte picioare să aibă copilul.
În interiorul acestei celule ADN și al acestui construct ADN se află memoria genetică, care cuprinde INFORMATII de la CEL PUTIN 7 GENERATII. Adica sistemele lor DE CONVINGERI. Aceste sisteme se bazează pe informații păstrate de generațiile trecute, timp de SECOLE. Noi nu suntem doar o personalitate și un corp! Suntem și ENERGIE MENTALA și SPIRITUALA.
Știința confirmă aceste lucruri. În biochimie s-a dovedit că există receptori ai emoțiilor în corp, ceea ce înseamnă că există părți ale celulelor care au "mici porți" pentru emoții și că diferitele sentimente și emoții preluate de acești receptori reglează corpul. Și problema e că nu "caram" doar emoțiile noastre ci și pe cele ale familiei, strămoșilor și chiar la nivel colectiv și istoric.
Prin terapia Theta schimbăm sistemele de convingeri și eliberăm bagajul acesta de emoții și mentalități și astfel corpul fizic se eliberează și revine la echilibrul lui și la starea de sănătate.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori