Oricând te hotărăști să îți lași copilul să învețe să mănânce singur Oaki îți vine în ajutor.

Știu foarte bine ce înseamnă să îți lași copilul să mănânce singur, îți spun și ție dragă mămică ce spun tuturor celor ce îmi calcă pragul…nu am avut niciodată o podea atât de curată ca acum, e ștearsă de 3 ori pe zi ☺. Cu toate că vor mai ajunge bucăți și pe jos, nu doar în burtica celui mic, cu siguranță Oaki te vă ajuta să ții castronul cu supă pe masă sau să eviți răsturnarea farfuriei cu porția de mâncare pe podea.

Baza din silicon pe care o au, atât castronul cât și farfuria, efectiv se “lipește” de masă și cred că fiecare mămică știe cât ajutor reprezintă asta.

O altă provocare pentru mine, în perioada de diversificare de la 6 luni, a fost să îi ofer copilului meu un meniu ce trebuie să conțină alimente din cât mai multe grupe. Eu am găsit ajutor în farfuria cu 3 compartimente ce mă provoca mereu să aduc completări meniului pentru a fi cât mai divers.

Dincolo de aspectul de care m-am îndrăgostit la prima vedere, aceste farfurii și castronașe din bambus sunt supuse unor numeroase teste ce ne dau încredere că nu pot emana substanțe dăunătoare și sunt sigure pentru alimentația celor mici. Linguriță cu vârf de silicon a fost și ea supusă celor mai drastice teste și le-a trecut pe toate cu brio. Siliconul este gentil cu gingiile cele mai sensibile și nu conține substanțe ce ar putea dăuna, cum ar fi BPA sau PVC, fiind recomandat pentru bwl.

Sunt sigură că ne dorim tot ce este mai bun pentru copilașii noștri așa că aceste produse pentru bebeluși din bambus organic sunt o bucățică din acest “tot”.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori