Celebrează star-ul din viața ta! Știm că persoana dragă ție este un adevărat star în spectacolul extraordinar al vieții. La O Carte Despre ne-am luat misiunea de a-i celebra existența, transformând sărbătoarea zilei sale de naștere într-o experiență de neuitat. Cartea personalizată pe care o creăm împreună este un suvenir atemporal, menit să-i amintească mereu de strălucirea sa incontestabilă. Va descoperi detalii fascinante despre lumea în care și-a început călătoria – numărul populației care a sărbătorit sosirea sa, hitul care a marcat ritmul venirii sale pe lume, filmul blockbuster și cartea bestseller care au aprins imaginația colectivă a omenirii – și va avea ocazia să se vadă prin ochii tăi într-o lumină inedită. Transformă acum o zi de naștere obișnuită într-o amintire extraordinară!

Mai multe despre mine

Q De ce „O carte despre”?

„O carte despre” reprezintă un cadou unic, inedit și 100% personalizat! Este singurul de acest fel din România și este creat special pentru a îi surprinde și impresiona pe cei dragi. Este potrivit pentru toate gusturile și toate vârstele și va fi, cu siguranță, de neuitat pentru destinatar.

Q Cum comand?

Nimic mai simplu! Mergi în partea de sus a paginii, selectezi butonul „creează o carte”, completezi cu informațiile cerute de noi și, în câteva minute, creezi o carte 100% personalizată. Verifici informațiile, achiți comanda și aștepți confirmarea ei pe e-mail. De restul ne ocupăm noi!

Q Cât durează tot procesul?

Comenzile plasate până în ora 13:00 pleacă la tipar în aceeași zi. Întrucât fiecare carte este creată manual, durează aproximativ 72 de ore pentru a fi finalizată. Cărțile sunt apoi verificate, împachetate special pentru tine și expediate. În funcție de momentul plasării comenzii, poate dura până la 7 zile lucrătoare până la primirea comenzii.

Q Cât costă o carte?

Prețul este de 199 lei. Acesta include o carte 100% personalizată și o cutie premium cadou. Taxa de livrare este de 20 RON, pe tot teritoriul României. Nu adăugăm costuri pentru kilometri suplimentari!

Q Pot returna cartea?

Cartea pe care o comanzi este unică și personalizată cu datele introduse de tine pe site. Este trimisă către producție automat de îndată ce faci plata. De aceea nu putem accepta returul sau anula comanda. Te rugăm să verifici corectitudinea informațiilor introduse înainte de finalizarea comenzii. Excepție fac produsele cu vicii de fabricație.

Q Livrați și în străinătate?

Comenzile plasate pe www.ocartedespre.ro pot fi livrate momentan doar în România. Vom lansa în curând și opțiunea de livrare în Europa. Urmărește-ne pe conturile noastre de Facebook și Instagram, sau înregistrează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Lunideschis 24 ore
  • Miercurideschis 24 ore
  • Marțideschis 24 ore
  • Joideschis 24 ore
  • Vinerideschis 24 ore
  • Sâmbătădeschis 24 ore
  • Duminicădeschis 24 ore

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori