Network marketing-ul, cunoscut și ca marketing în echipă, este un model de business care se bazează pe utilizarea personală și recomandarea directă a produselor sau serviciilor unei companii.
Compania cu care colaborez FOREVER este o companie stabilă și bine structurată de network marketing, care a luat ființă din dorința de a le permite oamenilor să-și dezvolte propriile afaceri de succes. În loc să învestească sume mari în publicitate, aceasta îi recompensează cu generozitate pe cei care împărtășesc cu alții beneficiile produselor și oportunitatea de afacere. Acest tip de business le oferă celor care se implica beneficii financiare incredibile, care nu se regăsesc în afacerile tradiționale.
Prin network marketing te vei bucura de libertatea și flexibilitatea pe care ți le oferă statutul de proprietar de afacere. Ca antreprenor, tu alegi unde și când vrei să muncești. În loc să muncești din greu pentru binele proprietarului companiei, muncești doar pentru tine.
E nevoie de foarte mulți bani că să pui bazele unei afaceri tradiționale și, de multe ori, un astfel de demers iți aduce și datorii. Să-ți începi propria afacere network marketing înseamnă că nu trebuie să împrumuți bani și nici să faci angajări. Costurile tale sunt minime. Atât de simplu este.
Salariile pentru job-urile în sistem corporatist sunt plafonate conform standardelor de pe piață de profil. În industria network marketing nu există limită a sumelor pe care le poți căștiga. Cu cât muncești mai mult, cu atât te vei bucura de beneficii financiare mai mari.
Am creat blogul ioanamateas.ro pentru că îmi doresc să împărtășesc beneficiile network marketing-ului, să vă ofer tips-uri pentru un stil de viață sănătos și cel mai important să ajut cât mai multe persoane să găsească calea spre independență .
Ca brand ambasador Forever pot să ajut alte persoane să achiziționeze produse pe baza de Aloe vera la un preț de client preferențial sau să dezvolte și partea de business.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 05:00 PM
  • Duminică09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori