Pasiunea noastră pentru ciocolata artizanală

Ne-am născut din pasiunea pentru ciocolată, dar și pentru că iubim arta și frumosul. Am creat un brand mic&chic, o ciocolaterie artizanală în inima Transilvaniei, unde găsiți mici bijuterii artizanale făcute cu suflet, pentru că punem pasiune în ceea ce facem. Valorile care ne definesc și care stau la baza conceptului  MURI Chocolatier sunt: calitatea, eleganța gustului, rafinamentul și inovația.

Ciocolată belgiană și ciocolată franțuzească

Produsele noastre le dedicăm tuturor celor care iubesc ciocolata artizanală și doresc gust unic și combinații inedite. De aceea va încântăm gusturile cu specialități din ciocolată belgiană și franțuzească, produse în România:

Q De ce producem ciocolata artizanala premium?

Calitate premium

Pentru noi este foarte important să folosim ingrediente de cea mai bună calitate, așadar ciocolata și ingredientele pe care le folosim la baza tuturor produselor noastre sunt de calitate superioară. Ne selectăm cu mare atenție furnizorii și încercăm mereu să dăm o atenție și produselor locale, de sezon, pentru personalizarea creațiilor noastre. Deoarece lucrăm manual toate specialitățile noastre din ingrediente atent alese, în loturi foarte mici, exclusiv prin comanda in limita . Finalizarea unui lot dureaza aproximativ 3 zile. Fiecare bucată de ciocolată pe care o preparăm are arome pure, autentice. Termenul de consum al ciocolatei artizanale pregatita de noi este intre 2-8 saptamani.

Bucuria de a dărui ciocolată.

Pentru că micile bijuterii pe care le creăm cu multă atenție și dragoste nu se pot oferi mai departe decât frumos ambalate, ele vin în ambalaje elegante, care vorbesc de la sine. Am acordat atenție ambalajelor destinate produselor MURI – Exquisite Artisan Chocolatier și rezultatul a fost pe măsură. Cutiile noastre au un design minimal și elegant, ceea ce le face cadoul perfect pentru persoanele dragi.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 04:00 PM
  • Marți09:00 AM - 04:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 04:00 PM
  • Joi09:00 AM - 04:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 12:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori