LTS este o companie de dezvoltare software care oferă servicii de înaltă calitate cu dorința de dezvoltare continuă, dar și de îmbunătățire a calității produselor, fiind mereu la curent cu noutățile din lumea IT.

Indiferent de ramura industriei în care activezi, este necesar ca afacerea ta să fie mereu în pas cu tot ce este nou în materie de digital. Viziunea noastră este să ne dezvoltăm descoperirile și să devenim lideri de piață, oferind soluții de dezvoltare web dar de asemenea cele de calitate.

Misiunea noastră este să îmbunătățim creșterea afacerii clienților noștri, oferindu-le soluții de înaltă calitate pentru nevoile lor de software. LTS este compania care te poate ajuta cu soluții pentru a fi mereu în topul companiilor și pentru ca angajații tăi să beneficieze de cele mai noi soluții dar și să fie mereu mulțumiți de produsele software folosite.

Anunțuri

Iti doresti sa cresti in Mediul Online? Iti doresti sa cresti afacerea in mediul online? Sau sa automatizezi takurile repetitive? Noi avem solutia ta pentru servicii de calitate. Avem pentru tine si o oferta timp de 48h primesti un discount de 20% la oricare dintre serviciile noastre. Te putem ajuta cu: Site web de prezentare Magazin online Aplicatii pentru programari Aplicatii custom Aplicatii pentru mobile Daca sunteti interesati sa detaliem despre soft-ul dumneavoastra astept mesaj in privat sau pe email miruna.trufasila@true-software.com

Contact Us

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori