Librariadevinuri.ro este locul virtual care oferă posibilitatea creării momentelor reale de plăcere și relaxare. Familia, prietenii sau partenerii de afaceri pot fi surprinși cu un cadou, comandat rapid din fotoliu și livrat în 24-48H, direct la adresa indicată.

Indiferent dacă vorbim de pasionați, entuziaști sau doar curioși, în librariadevinuri.ro întotdeauna se vor găsi vinuri sau accesorii pentru încântarea simțurilor.

În magazinul online se  găsește o gamă variată de vinuri românești, inclusiv vinuri din vinotecă,  accesorii elegante pentru depozitarea, păstrarea și servirea vinului, răcitoare incorporabile, casnice și profesionale, special create pentru ca vinurile să fie savurate la temperatura potrivită.

Vinuri românești
Peste 600 de etichete, vinuri roșii, albe, roze și spumante. Majoritatea vinurilor oferite sunt din categoria premium și superpremium și se pot găsi doar în magazinele de specialitate.
Accesorii
Gama oferită este foarte variată, de la pahare, decantere și carafe de calitate germană, până la desfăcătoare sofisticate, electrice și profesionale. De asemenea, oferim o gama variata de soluții de depozitare, cutii și ambalaje pentru transport. Pe lângă utilitatea lor concretă, accesoriile oferite sunt elegante și oferă un plus de grație persoanei care le folosește. Majoritatea sunt foarte frumos ambalate și pot fi oferite cadou.
Frigidere pentru vinuri
Frigiderele de vinuri oferite sunt foarte apreciate de cunoscători. Se pot achiziționa răcitoare de vinuri din trei mari categorii: profesionale, casnice și încorporabile.  În cadrul unei bucătării familiale problema depozitării vinurilor nu poate fi rezolvată prin simpla folosire a frigiderului tradițional, el nefiind adecvat pentru aceasta. De aceea, au apărut frigiderele speciale pentru vin, estetice și practice, cu game de temperatură, vibrații reduse, iluminare și atmosferă internă potrivite pentru conservarea și servirea vinurilor. Printre modelele oferite de noi se găsesc și frigidere destinate depozitării în condiții casnice a unei colecții de vinuri mai reduse, dar și cele destinate colecțiilor bogate.
Clienții care au cont pe librariadevinuri.ro pe langa cashback-ul oferit prin parteneriatul cu Cashback World , vor mai primi si 1%* din cumpărături sub forma de voucher, pe care îl pot folosi la cumpărături ulterioare în magazinul de vinuri.

*Doar anumite produse beneficiaza de 1% discount sub forma de voucher. Procentul produselor din portofoliu care au acest beneficiu este de peste 85%.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image