Credem într-o lume în care ai libertate totală de a fi tu, fără judecată. O lume în care experimentezi. O lume în care te exprimi. O lume în care ești curajos și a privești viața ca o aventură extraordinară.

Vrem să ne asigurăm că toată lumea are șanse egale să descopere lucrurile uimitoare de care sunt capabili – indiferent de cine sunt sau de unde provin. Existăm pentru a vă oferi încrederea de a fi oricine doriți să fiți, oricând și oriunde doriți.

Această inspirație este tradusă în produsele noastre, care sunt apoi realizate de echipa noastră de croitori cu experiență. Acest lucru este o primă garanție că produsele noastre îți vor oferi mereu confortul și curajul de a fi Tu!

Mai multe despre mine

Bună, eu sunt Roxana Ștefania. Am începul proiectul Lewo in ianurie 2019, după  ce  am aplicat pentru un start-up, și am fost una dintr... Citește mai mult
Q Unde sunt fabricate produsele ?

Produsele sunt realizate de echipa noastră de profesioniști, în atelierul din incinta Casei de modă Brăila. Pentru cei care nu cunosc orașul sau istoria lui, cladirea casei de moda din Brăila este o cladire reprezentativă nu doar pentru oraș, dar pentru toata zona de nord vest a Munteniei.

Q Care este conceptul?

Lewo sunt Eu. Lewo ești Tu. Suntem Lewo acasă, la birou, în restaurante sau pub-uri și la orice eveniment sau situație din viața noastră. Suntem la fel și totuși atât de diferiți. Pentru că în viziunea noastră un produs poate fi purtat în mai multe feluri, la mai multe ocazii, am ales sa punem bazele Lewo.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.