LegalZen – platformă pe a cărei structură creăm și vindem modele de contracte si documente de business, întocmite de avocați cu experiență și ușor de folosit.

Facilităm comunicarea între persoane fizice sau companii și o echipă de avocați cu experiență.

Q Cine este LegalZen?

Suntem o companie fondată de un antreprenor în colaborare cu un avocat ce coordonează o echipă de alți avocați.

Asta ne permite sa vă oferim contracte foarte bine întocmite, să le păstrăm mereu actuale, indiferent de ce schimbări legislative ar putea apărea și să putem verifica contractele pe care ni le-ați putea transmite spre analiză.

Legal Zen nu este însă o casă sau un cabinet de avocatură. Pentru că spețele legale sunt deseori foarte complexe și necesită o analiză în profunzime, vă facilităm accesul la avocații noștri colaboratori, ce respectă aceleași principii de corectitudine și profesionalism ca și echipa fondatoare a Legal Zen.

Q De ce să cumpăr un model de contract și să nu folosesc unul gratuit, găsit pe internet?

Să spunem că ai încredere în partenerul tău și pare că un model oarecare, descărcat gratuit de pe internet sau primit de la un prieten, este suficient pentru a reglementa juridic înțelegerea voastră.

Însă, la apariția oricărei situații neprevăzute inițial și cu potențial problematic, veți fi obligați să vă uitați la clauzele contractului pe care l-ați semnat, în speranța că veți găsi acolo sprijin sau clarificări.
Doar atunci veți realiza că nu orice model de contract include toți termenii necesari, este echitabil, lipsit de ambiguitate și conform legii în vigoare.

Un avocat cu experiență știe care sunt situațiile ce, în viața de zi cu zi, duc cel mai frecvent la conflicte și la invocarea clauzelor contractuale.
Prin urmare fiecare dintre documentele noastre conține acele clauze specifice obiectului înțelegerii pe care contractul o reglementează și clarifică.

Q De unde știu că mi se potrivește un anumit contract?

În pagina fiecărui produs se găsesc informații despre acel document împreună cu exemplificarea situațiilor și persoanele juridice ori fizice pentru care este potrivit.

Q Cine a făcut contractele pe care le vindeți?

Fiecare dintre contractele din magazinul nostru a fost scris de către un avocat cu mai mult de 15 ani de experiență juridică și verificat de către un alt avocat, cu experiență cel puțin la fel de îndelungată și de diversă.

Q Dacă nu am experiență juridică, mă voi pricepe să îmi completez singură contractul?

Da, cu siguranță.
Contractul este editabil, foarte ușor de completat cu datele tale, conform instrucțiunilor care îl însoțesc.

Fiind întocmit de către un avocat, are toate clauzele necesare, care protejează și clarifică. Dar puterea rămâne la tine, tu ești cea care va citi contractul și va decide dacă un articol este potrivit sau nu cu situația ta concretă, ștergându-le pe cele care nu sunt relevante.

Nu există riscul să ștergi ceva esențial, clauzele standard (ex: părțile, suma, valabilitatea, forța majoră, notificări, protecția datelor, gestionarea conflictelor) sunt în mod evident necesare atunci când completezi contractul.

Dar, atunci când te uiți la condițiile de executare a contractului, la drepturile și obligațiile părților ori la anexe vei vedea că le poți adapta, să includă exact ce ați agreat tu și partenerul tău.

Poate părea complicat însă, alocând un pic de timp pentru a citi și adapta contractul, vei avea o satisfacție uriașă știind că ai semnat ceva ce cunoști.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori