Eu sunt Roxana Niculae și vă invit alături de mine într-o călătorie în sudul Franței! Veți simți magia care m-a cuprins și pe mine, în urmă cu câțiva ani, în timpul vizitei la unul dintre fabricanții tradiționali ai celebrului săpun de Marsilia: La Maison du Savon de Marseille. Tradiție și autenticitate, știință și artă pentru produse premium – asta vă transmite săpunul acesta absolut special, care stă la baza brandului.

Vă invit așadar, într-o extraordinară călătorie a simțurilor, prilejuită de cosmetice franțuzești premium. Că e vorba despre săpunul tradițional cu lapte de măgăriță sau de altul din cele peste 250 de săpunuri parfumate, toate sunt 100% naturale și au la bază uleiuri de argan, lavandă, dafin, floare de cireș, fruct de cactus sau unt de Shea. Multe dintre produse sunt și terapeutice, ideale pentru îngrijirea zilnică a întregii familii, o îngrijire premium pentru pielea celor mici și a celor mari.

Pentru că La Maison du Savon de Marseille creează bucurie iar noi merităm asta pentru familiile noastre, am adus răsfățul acesta în România deschizând primul magazin la Cluj, în 2016! O vizită la mine la magazin înseamnă povești și arome din locurile unde sunt fabricate săpunurile și cosmeticele La Maison du Savon de Marseille: săpunuri lichide pe bază de lavandă – Sault, cosmetice și geluri de duș – Peyruis, săpunuri parfumate pe bază de ulei de argan bio – Valensole, cuburi și felii de săpun tradițional – Marsilia, săpunuri și cosmetice pe bază de lapte de măgăriță și unt de Shea – Aubagne, parfumuri – Grasse.

Haideți în sudul Franței pe www.maison-du-savon.ro! Rețeaua noastră de magazine de brand este în continuă creștere, cu magazine noi în țară sau cu parteneri precum clinici și cabinete, farmacii, magazine de cadouri sau magazine naturiste. Vă aștept cu drag să călătorim împreună, Roxana Niculae

Q Are laptele de măgăriță un efect benefic împotriva îmbătrânirii pielii?

De sute de ani, laptele de măgăriță își dovedește cu succes eficiența în produsele cosmetice și nu numai. O resursă naturală, denumită pe bună dreptate „antibiotic natural” și „aur alb”, laptele de măgăriță a fost utilizat cu încredere de „vedetele” Antichității. Despre Cleopatra se spune că obișnuia să se scalde în laptele bogat în nutrienți pentru a-și menține tinerețea și frumusețea.
Datorită conținutului de Omega 3, Omega 6 și a numeroaselor vitamine (A, B1, B2, B6, D și C), laptele de măgăriță este un ingredient terapeutic recomandat atât copiilor cât și adulților cu pielea sensibilă. Mai mult, s-a constatat că are un efect benefic împotriva îmbătrânirii pielii, precum și un efect cicatrizant. Poate fi folosit în toate zonele corpului (chiar pentru spălări ale părului).

Q Care sunt ingredientele naturale care ne pot vindeca tenul, în timpul sezonului rece?

După o iarnă aspră care ne-a chinuit pielea, avem nevoie de puțină „magie” pentru a o revigora. Iată câteva ingrediente naturale, reparatorii, recomandate de specialiștii La Maison du Savon de Marseille:
1. Ulei de argan BIO pentru ten, păr și unghii
2. Apă micelară cu floare de cireș pentru curățirea tenului
3. Soare pentru zâmbet

Q Cum recunoaștem o cremă bună pentru mâini?

O cremă de calitate intră imediat în piele, ajutând la revitalizarea și hidratarea optimă. Iată câteva indicii pentru a o recunoaște:
- nu lasă urme de grăsime, nu veți rămâne cu acea senzație de mâini unsuroase.
- parfumul este delicat, nu foarte puternic. Când crema de mâini are intensitatea unui parfum, de cele mai mult ori ingredientele sunt sintetice.
- mâinile vor rămâne hidratate o perioadă de câteva ore, nu se vor usca rapid.
- o cremă de mâini de calitate nu necesită utilizare frecventă. Este suficient să o aplicăm de 2-3 ori pe zi.
- textura unei creme de calitate nu este foarte lucioasă și nici foarte moale. O cremă bună nu se împrăștia imediat cum părăsește tubul.
Care sunt cele mai bune creme pentru mâini?
Specialiștii Maison du Savon de Marseille recomandă întotdeauna produse cât mai naturale, realizate după rețete tradiționale de succes, testate de clienți de-a lungul a zeci de ani.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 06:00 PM
  • Marți10:00 AM - 06:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 06:00 PM
  • Joi10:00 AM - 06:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 06:00 PM
  • Sâmbătă10:00 AM - 02:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori