iXpr

Credem în puterea cuvintelor. Suntem creatori de business din text și context. Suntem conștienți de puterea cuvintelor și le transforma în afaceri scalabile în online, influență în social media sau calea spre armonie în relații de orice fel. Și aceasta este o prezentare a mea, Corina Ștefan, fondator,  pentru că antreprenorul indiferent de amplitudinea afacerii,  e parte din afacere. 

Am început agenția de content marketing iXpr în 2014 sub sloganul: Feel Content. Am crescut, ne-am aliniat, iar acum spunem și ne spunem Grow & Glow. Online Business

De ce Grow & Glow acum?

GROW

Așa am ajuns să aleg GROW (creștere), în loc de FEEL (a simți). Chiar facem o formă de alchimie din cuvinte. Transformăm cuvintele în bani. O alchimie care înseamnă știință, magie și perseverență în a urmări obiectivul creșterii. În final, aceasta din urmă se traduce în online prin aport consistent în poziționarea unui site sau costuri adecvate în campanii. Mai există o a doua parte. Mai profundă, deseori ignorată, dar deloc de neglijat. Vorbesc despre partea spirituală, nevăzută a afacerii. Cuvântul e creator în viață, după cum cuvântul dezvoltă business online. Ca și în online, în viață, ceea ce cauți primești. Sau mai degrabă invers.

GLOW

În timp, având luptele mele, am început să observ în jur. Antreprenorii cărora le mergea bine erau în aliniere, nu în luptă, cu și pentru afacerea lor. Așa am realizat că eram pe modul demonstrației și al reconfirmării, nu ca afacerea să devină sursa de ”content”, de împlinire. Așa că, după lupte (grozave, ce să zic?) am reușit să văd că îmi ajut clienții printr-o profundă înțelegere a afacerii lor. Nu doar a mecanismelor tehnice sau documentare, deși reprezintă o componentă importantă. Am înțeles tocmai acea parte de suflet a antreprenorului în afacerea lui, motivele care îl animă și am fost alături cu soluții care să crească business-ul odată cu el și să îi dea împlinirea reală. Acea împlinire care aduce strălucire. De aici GLOW (strălucire). Și tot de aici am realizat că am înzestrarea și abilitatea de promova afacerile în esență, aproape de valorile și credințele proprietarilor, din acest motiv numesc acest serviciu de consultanță pentru marketing ce aliniază Puterea Personală în Afaceri. Poate fi doar o denumire pentru unii, pentru mine este un mod de promovare care aliniază antreprenor, 

afacere, valori personale și know how în dezvoltarea afacerii (și nu numai). Iar pentru a ne cunoaște mai bine, descriu valorile mele aliniate cu cele ale iXpr.

Valorile iXpr

În noua viziune, am dorit ca valorile iXpr să mă reprezinte și această trans-formare să fie de esență.  Pentru că știu că suntem percepții și ce vedem noi poate fi diferit în ochii celorlați,  am întrebat clienții vechi care consideră că sunt valorile iXpr și care percep că ar fi valorile mele.

Și pentru că mă aliniez simplității, am ales primele trei pe care le cred și pe care și ceilalți le văd. Așadar valorile primare ale iXpr sunt ale mele și vice versa:

 • Umanitate;
 • Viziune;
 • Profesionalism.

Interesant să am primă valoare de business umanitatea, dar afacerile cresc oameni și oamenii afaceri, nu-i așa?

Iar umanitatea începe cu noi.

Ce servicii oferim?

 • Content writing
 • Copywriting
 • Consultanță în marketing prin conținut
 • Training în SEO content writing sau copywriting
 • Animație sau video.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
 • Luni09:00 AM - 05:00 PM
 • Marți09:00 AM - 05:00 PM
 • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
 • Joi09:00 AM - 05:00 PM
 • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image