Din 2016, dăm formă poveștilor spuse de oameni și branduri și îi susținem să-și atingă obiectivele cu fiecare campanie video/foto pe care o lucrăm împreună.

Creăm și producem video content original, aliniat cu strategia de brand, pe care-l transformăm în campanii video în funcție de target, pentru orice tip de platformă, ca să obținem rezultatele mult visate.

Pentru că suntem o agenție integrată de video content, oferim și consultanță pe implementarea campaniei: prin tehnici de video storytelling și video marketing integrăm video-ul pe care îl producem împreună în experiența consumatorului tău digital, astfel încât să obții engagementul publicului țintă și obiectivele setate.

De-a lungul timpului, am ajutat o serie de branduri de top din cele mai diverse industrii (retail, banking, consumer goods, tabacco) să-și spună poveștile prin video sau foto.

Oferim o gamă variată de servicii și putem să transformăm în realitate orice brief: comercial, de marketing sau corporate.

Suntem o echipă de visători: cu background-uri în televiziune & entertainment, în industria artelor și a spectacolului, în comunicare și advertising. Ne asumăm riscuri creative, punem multă pasiune în fiecare proiect și existăm pentru a perfecționa serviciile de pe piața de video cu input strategic și creativ.

Pe scurt, te putem ajuta cu:

  • Producție audio-video. De la idee pana la implementare. Realizam commercial videos, corporate videos, live streamings, filme de prezentare produs, filmari de eveniment, edit, montaje, muzica originala (if needed), spoturi radio/Interactive voice responses/voice over.
  • Servicii foto – indoor/outdoor, de la fotografie comerciala/de produs, de eveniment, portrete & fashion până la fotografie conceptuala.
  • Studio foto video / Spațiu de evenimente / Sala de workshop-uri –  punem la dispoziție un spațiu multifuncțional, versatil și colorat, care poate fi folosit pentru filmări, photo shootings, conferințe, spectacole, expoziții si live streamings.

Avem și echipa și echipamentele necesare și putem să facem lucrurile să se întâmple nice & easy.

Dacă ai nevoie de astfel de servicii, dă-ne un semn!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori