Avocat Novac Laura Adina este o prezență remarcabilă în lumea juridică, membru al Baroului Mureș din 2013, și un avocat asociat de prestigiu, coordonator al SCA Ionescu & Novac.

O evoluție excepțională

Înainte de a păși în lumea avocaturii, Avocat Novac Laura Adina a strălucit în domenii variate, acoperind resurse umane, marketing și management în vânzări, cu o experiență remarcabilă de 8 ani, atât în țară, cât și în străinătate. Această experiență vastă în alte sfere de activitate adaugă o perspectivă unică și o abordare holistică asupra problemelor legale.

Expertiză juridică solidă

Pe parcursul ultimilor 10 ani, Avocat Novac Laura Adina a adus valoare și soluții juridice de încredere în cadrul societății SCA Ionescu & Novac. Competența sa acoperă o gamă largă de domenii legale, inclusiv dreptul civil, dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul IT & Telecomunicații și multe altele.

Cu o abordare proactivă și o viziune orientată spre rezolvarea problemelor, Avocat Novac Laura Adina a devenit o resursă de încredere pentru clienții săi.

Misiunea noastră

În cadrul SCA Ionescu & Novac, ne angajăm să oferim consultanță juridică de cea mai înaltă calitate și soluții eficiente. Cu ajutorul dnei Avocat Novac Laura Adina în fruntea echipei noastre, beneficiem de o combinație unică de competențe, pasiune și experiență, care ne ajută să servim interesele clienților noștri într-un mod excepțional.