A-mi ajuta clienții este o pasiune a mea. Am făcut-o atât ca medic dentist în ultimii 20 de ani cât și în propria mea călătorie de descoperire, și mi-am dat seama că ceea ce mă energizează într-adevăr este să-mi ajut clienții prin coaching.

După ce am găsit curajul de a-mi schimba radical cariera, dorința mea este de a-mi ajuta clienții să descopere ce apreciază cu adevărat în viață și ce contează cu adevărat pentru ei în provocările cu care se confruntă.

Mai multe despre mine

Anunțuri

Same day appointment available Vrei să începi ceva nou și ai nevoie de susținere și de inspirație? Ai de luat o decizie dificilă(importantă) și nu știi cum să procedezi? Crezi că ai nevoie de altceva la locul de muncă? Vrei o schimbare în carieră dar ai anumite rețineri? Vrei să fii performant (de success) dar din anumite motive nu reușești încă? Vrei să îți (re)definești obiectivele? Cum ai putea că orice schimbare cu care te confrunți să o faci mult mai ușor? Calea cea mai facilă, comodă și rapidă de a afla răspunsul la aceste întrebări pe care le ai și la multe altele precum și modalitatea de a le pune în practică eficient, o găsești în sesiunile de coaching.

Schedule Appointment

SDorești să-ți controlezi stresul/anxietatea/emotiile sau echilibrul dintre viața profesională și viața privată?ave 20% on 3 nights stay Te ajut când ai de-a face cu: Stres Anxietate Perfecţionism Burnout Blocaje Dificultatea gestionării unei relații Confruntarea cu emoțiile dificile Te ghidez să: Recunoaști tiparele de gândire negative. Identifici obiceiuri toxice și modele de comportament ce nu iți mai servesc în prezent. Stabilești etape realiste ale progresului. Recapeți încrederea în tine. Redescoperi sursa pasiunilor și motivațiilor Folosesc coaching-ul cognitiv comportamental (CBC) și forme de abordare bazată pe punctele forte pentru a te ajuta să găsesti modalități de: Gestionare a simptomelor dificile Reconstruire a relațiilor Găsire a unui scop pentru a trăi cu satisfacție Creare a unui plan clar de acțiune Folosind punctele forte pentru a atinge obiectivele viitoare

Rezervă Acum

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori