Cand vine vorba despre a transforma condiția fizică a cuiva, a crește încrederea în forțele proprii și în imaginea personală, exista doar cateva reguli și principii pe care trebuie ca oamenii sa le urmeze.

În urma cu cativa ani am redescoperit sportul și o data cu aceasta și cateva reguli și principii de baza. Am fost fascinata impactul pozitiv pe care le-a adus sportul în viața mea și de felul în care m-a transformat, atat fizic cat și psihic. 

Făcând sport, am început sa mă descopăr, sa descopăr parti în mine de care nu știam, sa descopar ca sunt mai puternica, ca pot face mai mult decat credeam.

Stiu din experienta castigată în peste 5 ani ca antrenor si coach de fitness  că e ușor sa renunți dacă nu primești îndrumarea potrivită de la cineva cu experienta.

Este mult mai ușor dacă ai alături pe cineva care a mers deja pe acest drum și a experimentat  transformarea fizică și mentală și cunoaște principiile și regulile care țin de fitness și nutriție.

Este ușor sa renunți la vise… mai ales atunci cand calea pe care trebuie sa o apuci pentru a le transforma in realitate este dificila si trebuie sa o parcurgi singur. Însă nu trebuie sa fie așa…

Acum, pot și vreau sa te ajut pe tine, indiferent unde te gasesti, indiferent de programul și de ocupația ta. 

De aceea am creat platforma www.hunnybeefit.ro, pentru a putea ajuta cat mai mulți oameni și pentru a le fi alături.

Anunțuri

10 % reducere pentru Antreprenoare Sunt recunoascatoare pentru ca fac parte din familia Antreprenoare.ro. De aceea doresc sa ofer un cupon de reducere de 10% pentru voi! Folositi cuponul: antreprenoare_ro pentru a profita de reducere!

Afla mai multe
Q De ce antrenament online?

Ai access la cunostintele unui antrenor recunoscut international.
Progresezi in ritmul tau, cand poti si ai timp.
Optimizezi bugetul pentru antrenament si conditionare fizica
Primesti ajutor si indrumare personalizat

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.