Heartwarming Marketing este agenția de marketing prin care Andrada încurajează creativitatea și ajută artiști, artizani, ilustratori, fotografi, designeri și graphic designeri să-și transforme pasiunea într-o afacere creativă care le aduce împlinire.

Andrada este artist și strategist de afaceri creative, creează de peste 20 ani iar de 7 ani s-a dedicat dezvoltării afacerilor creative și a comunității de #inimicreative din România, în care oamenii pot să-și folosească talentele și creativitatea ca să trăiască demni și fericiți.

Mai multe despre mine

Q Cum pot programa o ședință de strategie marketing pentru afacerea mea creativă?

AIci: https://andradasaftescu.com/programare-90-min-deep-dive/

Q Cum mă ajută marketing cu inima ca să-mi promovez afacerea creativă?

Aplicând marketing cu inima în afacerea ta creativă scapi de teama și reticența de a te promova, ceea ce îți dă încredere atât în tine cât și în afacerea ta, ajungând în mod optim și cu inima liniștită, la oamenii care se îndrăgostesc de creațiile tale și le cumpără cu entuziasm.

Prin Marketing cu Inima, te transformi din creator într-un ARTEprenor: Antreprenor în domeniul Artelor Vizuale și Decorative.

Este metoda prin care îți construiești o afacere creativă bazată pe conexiunea emoțională dintre creațiile tale și oamenii care se simt atrași de ele.

Marketingul cu Inima s-a născut din întâlnirea fericită dintre gândirea creativă, psihologie, marketing, neurobiologie și UX (user experience) design, cu experiența de peste 20 de ani din domeniul creativ al Andradei Săftescu.

Împletind tehnicile de marketing actuale, digitale și tradiționale, folosite de afacerile creative din prezent, ea a ales doar acele acțiuni în care predomină respectul reciproc și prin care se încurajează conștiința de sine, conexiunea sinceră cu publicul potrivit, empatia și acțiunile care aduc vânzări.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image