Dezvoltăm cu drag materiale pline de conținut valoros care să aibă un impact pozitiv în viața părinților, tinerilor și a copiilor.

Happy Kid Journal este un jurnal bazat pe neuro-știință, dar și o carte de activități care îi invită pe copii într-o călătorie de dezvoltare personală și descoperire de sine, inspirându-i să caute mici motive de bucurie în fiecare zi.

Jurnalul Happy Kid se bazează pe cercetări dovedite în domeniul psihologiei pozitive și al neuro-științei. 5 minute de completare zilnică în jurnal, le va antrena creierul copiilor să se concentreze asupra aspectelor pozitive ale vieților lor, să-și construiască o mentalitate deschisă, să-și dezvolte abilitățile necesare în lumea secolului 21 și să-și găsească starea de echilibru emoțional.

Q Ce este Happy Kid Journal?

Un jurnal minunat bazat pe neurostiinta, dar și o carte de activități care îi invită pe copii într-o călătorie de dezvoltare personală și descoperire de sine, inspirându-i să caute mici motive de bucurie în fiecare zi.

Q La ce îl ajută Jurnalul Happy Kid pe copii?

- Autocunoaştere, conştiientizare și acceptare de sine;
- Dezvoltă inteligenţa emoţionalã;
- Cultivă recunoştinţa;
- Dezvoltă un mindset pozitiv;
- Sporește creativitatea;
- Îmbunătăţește abilitățile de rezolvare a problemelor.

Q Ce conține jurnalul Happy Kid

În primul rând multă distracție :) !! Asta este ceea ce știu să facă cel mai bine copiii, să se joace și să se distreze. Vrem ca Jurnalul Happy Kid să devină partenerul lor de distracție, prietenul tăcut cu care împărtășesc toate gândurile, amintirile și emoțiile lor.
Fiecare pagină a jurnalului este unică și îi invită pe copii la introspecție, cunoaștere și aventuri distractive, totul într-o călătorie uimitoarea în care vor învăța să-și construiască o stimă de sine puternică, să-și crească încrederea în ei, să-și descopere punctele forte și să știe că sunt unici și foarte valoroși, exact așa cum sunt, și nu în ultimul rând, să învețe să fie recunoscători.

Jurnalul a fost gândit să cuprindă trei structuri, și anume:
- una de “teorie” cu informații explicate pe înțelesul copiilor despre toate cele amintite mai sus;
- una de Jocuri și activități amuzante prin care pun în aplicare tot ceea ce sunt învățați în partea de “teorie”
- una de jurnal cu spatiu liber pentru scris și desenat unde își pot exprima liber gândurile și emoțiile și pot vorbi deschis despre ele

Q Pentru ce vârste este recomandat acest jurnal?

Intervalul de vârstă recomandat este cuprins între 6 și 10 ani. În funcție de abilitățile de scriere și citire ale copilului dvs., este posibil să aibă nevoie de unele îndrumări, motiv pentru care recomandăm să îl asistați pe copilul dvs în parcurgerea și completarea acestui jurnal, fiind un prilej foarte bun să interacționați, și să consolidați legatura puternică dintre voi.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori