Conceptul Green a apărut din pasiunea pentru plante pe care o aveam dintoteauna. Îmi doream mereu că buchetele de flori sau aranjamentele naturale să țină cât mai mult, de aceea am început să caut și să studiez arta plantelor naturale conservate, dar și cea a plantelor uscate. Am descoperit o gamă destul de largă de plante natural conservate și am început să citesc despre metodele de conservare. Așa am aflat că cele mai multe se bazează pe glicerină, alcool pur și substanțe naturale ce nu sunt dăunătoare.

Ca florile să se conserve este nevoie că tulpina, frunzele sau floarea să fie scufundate în acel amestec și stau de la 24h până la câteva zile. Spre exemplu să vorbim despre “Stabilizarea cu imersie dublă” ce este specială pentru flori. Florile trebuie să fie extra proaspete pentru o stabilizare reușită. Unele soiuri de flori sunt ideale pentru acest tip de stabilizare. Această tehnică constă din două etape de scufundare. Prima baie constă în scufundarea florii timp de 24 de ore într-o soluție de alcool pur. Scopul este de a deshidrata floarea păstrându-și în același timp forma originală. În timpul acestei prime băi, își pierde și culoarea originală. A doua baie constă din alcool, propilen glicol , glicerină și coloranți alimentari agenți. Propilen glicolul și glicerina, sub efectul catalitic al alcoolului, sunt responsabile de rehidratarea florii . Vopseaua alimentară îi conferă culoarea dorită. Capetele de flori sunt stabilizate fără tulpini, deoarece ar lua apoi culoarea florii.

Fiecare buchet pe care îl creez este unic, special și nu poate fi refăcut. Ele inspira un stil, o stare și o elegantă aparte. Mă motivează clienții ce revin cu feedback (în jur de 80%), îmi încurajează munca și apreciază calitatea plantelor.

Mereu suntem în căutare de noutăți inovative în materie de plante și aranjamente. Vrem să oferim clienților noștri produse de calitate superioară și să revină cu drag pentru o nouă comandă. Noi ascultăm clientul și îi oferim îndrumare în alegerea plantelor ce se potrivesc cu stilul său, cu designul casei, culorile favorite s.a. Avem o gamă largă de produse printre care putem enumera câteva conservate (lavandă, măslin, rucus, eucalipt, trandafiri, hortensii, ferigă, asparagus etc), dar și produse uscate ( lagurus, bumbac, pampas, în, grâu, glixia etc).

Vă invităm să ne vizitați pagina pentru a vă convinge.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori