Draga mea,

Am creat Green Books în 2014 cu speranța de a aduce un concept nou pe piața serviciilor financiar-contabile din Brașov și Sibiu.

După o experiență de 15 ani în domeniul financiar- contabil am constatat că antreprenoriatul în România nu este susținut printr-o formă de școlarizare adaptată și realistă, nici prin legislația națională și nici prin aportul unui economist care să acompanieze antreprenorul în demersul său.

În contextul de tranziție continuă, piață românească oferă încă multe posibilități de dezvoltare dar are și întreagă paletă de riscuri și provocări care situează antreprenorul într-un scenariu cel puțin dificil.

Ne dorim ca împreună să ieșim din paradigma relațiilor paralele dintre contabil și antreprenor și mai ales ne dorim să ajutăm cât mai multe business-uri să crească și ne propunem să facem asta prin creșterea calitătii serviciilor financiare de care beneficiați.

Credem în calitatea serviciilor noastre și garantăm toate lucrările pe care le producem, asumându-ne orice amendă ar interveni din culpa noastră.

În doar 6 ani am consolidat o echipă de specialiști cu experientă în toate straturile importante ale sectorului privat și cu un nivel deosebit de educație.

Împreună cu partenerii noștri am configurat o lista de servicii care să vă permită să contractați exact atât cât aveți nevoie pentru a dezvoltă o afacere, fie că sunteți un start-up sau o societate cu tradiție aflată într-un proces de transformare.

Dincolo de obiectivitatea meseriei noastre, consultanța financiară ține și de un anumit nivel de compatibilitate umană, de valori comune și de direcții mutuale.

De aceea vă invit să ne cunoașteți, să ne împărtășiți planurile voastre și să testăm dacă putem face această călătorie împreună.

Cu drag,

Mădălina Duicu

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori