Afacerea mea a pornit acum 7 ani, când niște cunoștințe mi-au spus ce afacere am acasă, fără să fi făcut ceva până atunci.
Tatăl meu cultivă cactuși de aproape 40 de ani încoace, iar eu nu aveam aceeași pasiune, eram mai mult îndreptată spre oameni și relații, decât spre plante.
Însă având deja produsul, am hotărât să îi dau valoarea așa cum se cuvine și să îl fac cunoscut. Afacerea este pusă pe picioare prin mine, tatăl meu ar sta tot timpul între cactuși, asta e ocupația lui și se simte împlinit atunci când prinde cactușii „de țepi” – ca să vezi ce înseamnă pasiunea și emoția din spate. La început mergeam la târguri prin țară acolo unde se organizau – în primii 6 ani – apoi, cu pandemia, afacerea noastră s-a mutat online dar în același timp primim și acasă vizitatori și clienți. Colecția/producția de cactuși numără undeva la peste 33.000 de exemplare, în jur de 600 de specii și o poveste de viață.

Q De ce nu îmi înfloresc cactușii?

Sunt câteva motive obișnuite și, de regulă, aproape clare, de ce se întâmplă asta.
1. Cactușii nu au suficient soare - soarele este indispensabil pentru cactuși și dezvoltarea normală, sănătoasă și corectă.
2. Cactușii au fost udați iarna - temperatura optimă și mediul de dezvoltare a cactușilor, în Romania sunt adaptabile, așa că este nevoie să nu primească deloc apa pe timp de iarnă.
3. Au primit apa excesiv - udarea nu trebuie să fie făcută mai des de o data la 2 săptămâni în perioada Aprilie-Octombrie.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori