La Gold Primelech, pasiunea și angajamentul nostru față de excelență conduc tot ceea ce facem.
Întemeiată pe piatra de bază a integrității și a valorilor atemporale, compania noastră a prosperat de peste cinci decenii.

De trei generații ca și o întreprindere de familie, am continuat cu mândrie moștenirea colectării și distribuirii miezului de nucă rafinat din Munții Apuseni ai României.

Munții Apuseni dețin un secret bine păzit: terenul lor natural excepțional, care ridică producția noastră de nuci la înălțimi de neegalat. Acest mediu unic produce miez de nucă de o valoare nutritivă extraordinară și un gust inconfundabil de pur.

Călătoria noastră a început cu umilință, cu vânzări pe piețele locale. De-a lungul timpului, am promovat relații puternice cu distribuitorii regionali, extinzându-ne raza națională. Simultan, ne-am aventurat pe piețele internaționale din Europa, Asia și Orientul Mijlociu.

Acum, într-o nouă eră de creștere, suntem încântați să anunțăm ofertele noastre extinse de produse. Pe lângă renumitul nostru miez de nucă, oferim acum o gamă diversă de fructe uscate de înaltă calitate, produse indigene, condimente și semințe.

Angajamentul nostru față de excelență se extinde dincolo de nuci, asigurându-vă că aveți acces la o mare varietate de produse premium, nutritive. La Gold Primelech, acordăm prioritate standardelor stricte de calitate, operațiunilor fără întreruperi și aprovizionării fiabile cu produse.

Scopul nostru? Să cultivăm parteneriate de lungă durată cu clienții noștri. Împreună vom reuși să avem o viață cât mai sănătoasă adăugând în dieta noastră zilnică câte o mână de nuci. 

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori