Ghidușel este un centru care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani. Aici se învăță prin joc și explorare ce înseamnă mediul unei grupe de creșă/gradiniță.

Se oferă activități tematice specifice vârstei și pe înțelesul celor mici, prin care se facilitează interacțiunea copiilor și părinților și se face îndrumarea în desfășurarea jocului ca astfel cei mici să primească cea mai bună formă de învățare.

Avem un program de ateliere de luni până vineri, iar sâmbata este întâlnire de dezvoltare personală adresată părinților.

Sunt locuri unde primești informații dar nu poți duce și copilașul cu tine. Sunt locuri unde poți duce copilul la joacă dar nu primești informații. Ghidușel vine să îmbine aceste două elemente: informația și joaca copiilor în prezența părintelui.
Este o provocare, dar experiența și studiile în domeniul psihologiei și educației m-au învățat să adaptez situația nevoilor și să creez ceea ce este necesar.

Ghidușel este un spațiu creat pentru joaca și dezvoltarea celor mici. Aici mă refer atât la atelierele destinate bebelușilor de 0-12 luni cât și copiilor de la 1 la 3 ani.
Atât parinților cât și bunicilor le sunt oferite informații actuale despre creșterea și educarea copiilor, prezentate și exemplificate în timpul atelierelor.

Ghidușel oferă ateliere tematice și de socializare. Atelierele tematice sunt din cele mai diverse:
Atelierele pentru bebeluși
Atelierele pentru tătici și pitici
Ateliere de pictură liberă
Ateliere de euritmie
Ateliere de engleză
Ateliere senzoriale
Atelierele de motricitate fină și grosieră
Ateliere de muzică
Ateliere despre animale, fructe, legume, mijloace de transport, despre emoții, forme geometrice, decupaj etc.

Absolut toate au o tematică și sunt adaptate vârstei copilașilor. Avem un program de ateliere de luni până vineri, iar sâmbata este întâlnire de dezvoltare personală adresată părinților.

Avem și o altă categorie de activități pe care le numim “Intâlnire cu părinții” în care se oferă informații și din alte domenii dar care au legatură directă cu creșterea copiilor.

Mai multe despre mine

Ghidușel are la bază ideea Gradiniței cu Părinți sau altfel spus educarea adecvată a părinților pentru ca aceștia să clădească o pregătir... Citește mai mult
Ghidușel este un centru care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani. Aici se învăță prin joc și explorare ce înseamnă medi... Citește mai mult

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.