Sunt Georgiana, sunt Coach Profesionist certificat ICF și te însoțesc în sesiuni de coaching pentru a avea o afacere de succes, așa cum îți dorești tu. Vei obține claritate în obiectivele tale de business și vei depăși blocajele mentale și emoționale care te țin pe loc. Prin instrumentele mele unice și simple: intuiția, prezența și puterea relației, te însoțesc în sesiuni de coaching pentru a obține claritate în obiectivele și pentru a avea viața și afacerea pe care ți le dorești.

Misiunea mea este de a contribui la dezvoltarea antreprenoriatului în România prin coaching. Coaching-ul este un instrument puternic care te ajută să obții claritate, să setezi obiective, să le urmărești și să depăsești blocaje. Tu ai resursele și soluțiile proprii pe care trebuie doar să le descoperi în tine!

Mai multe despre mine

Q Ce este coaching-ul?

Coaching-ul înseamnă că te însoțesc prin dialog pentru a-ți clarifica și atinge obiectivele pe care tu ți le stabilești. În cadrul sesiunilor de coaching eu voi creea pentru tine un spațiu de încredere și siguranță prin ascultare activă și empatie, astfel că prin întrebări puternice tu vei reuși să te asculți, să îți identifici blocajele și propriile soluții. Cred cu tărie că ai toate resursele necesare pentru a depăși provocările pe care le ai și pentru a-ți atinge visurile.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori