Dacă și tu te străduiești să faci față atât provocărilor profesionale cât și celor personale și să menții balanța în echilibru, sunt aici să te susțin.

Misiunea mea este să fiu alături de tine, să te însoțesc și să te inspir într-o călătorie de auto descoperire, oferindu-ți acces la propriile instrumente și resurse necesare pentru a depăși obstacole și a transforma obiectivele tale în rezultate durabile și împlinire personală. Prin abordarea mea structurată, îmbinând viziunea și strategia cu empatia și orientarea spre soluții, îmi propun să fiu partenerul de încredere de care ai nevoie.

Cred că fiecare dintre noi suntem perfecți așa cum suntem și avem toate resursele să trăim în armonia mult visata intre carieră și viața personală.

Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, dintre care mai mult de 12 ani petrecuți în companii multinaționale, am avut ocazia să cresc și să învăț într-un mediu dinamic și provocator.

În ultimii 10+ ani, am fost dedicată si implicată în zona de people management, mentoring și coaching. A fost o călătorie fascinantă în care am lucrat alături de oameni remarcabili și am contribuit la dezvoltarea lor atât în carieră, cât și în viața personală. Am fost onorată să ofer suport liderilor în ceea ce privește cariera și dezvoltarea personală și profesională, fapt care mi-a adus cea mai mare satisfacție.

Pe lângă experiența practică, am investit și în cunoștințe teoretice. Astfel, am integrat în practica mea elemente din sfera dezvoltării personale, psihologiei, Programării Neuro-Lingvistice și neuroștiinței. Această abordare holistică mă ajută să înțeleg și să susțin nevoile individuale ale clienților mei, contribuind la procesul lor de transformare și creștere personală.

Q Care sunt principalele provocari cu care vin clientii tai?

Temele de interes pe care clientii mei le aduc in discutie sunt diverse insa mentionez cateva dintre ele:

Zona profesionala iți acaparează cea mai mare parte din viață și nu mai ai timp pentru cei dragi,
Treci prin schimbări majore în viața ta care te-au aruncat în derivă,
Nu-ți găsești locul și simți că ceva lipsește din viața ta,
Stresul este la cote ridicate și simți că rezultatele se ating cu dificultate,
Ai nevoie să-ți redefinești valorile,să-ți găsești pasiunile și talentele pe care să construiești un scop în viață ta,
Vrei să descoperi credințele și convingerile limitative care te țin prizonier și nu te lasă să evoluezi,
Vrei să-ți definești sau să-ți clarifici obiectivele profesionale, și să creezi un plan pentru atingerea acestor obiective.

Întrucât fiecare persoana are un context aparte, voi aborda sesiunile într-o manieră personalizată, cu focus pe tine ca persoana, pe resursele tale proprii, pe calitățile și competențele deja dobândite și te voi ajuta să identifici cele mai bune metode pentru a-ți atinge viziunea.

Q Cum se desfasoara sesiunile

Sesiunile de desfasoara online, dureaza 50 min.
Sesiunea de cunoastere este de 30 min si este gratuita. Vom decide impreuna daca vom incepe acesta colaborare si care sunt termenii in care se va desfasura programul.
Pentru pachete de cel putin 4 sedinte, se aplica un discount de 20% din pretul per sesiune.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori