Cutia cu activități Fun&Craft este creată pentru a inspira copiii să exploreze, să creeze lucruri cu mânuțele lor. Fiecare cutie are o temă diferită astfel încât să aveți opțiunea de a lucra cu materiale noi și distractive de fiecare dată.

Activitățile din cutia Fun&Craft sunt atent gândite pentru a stimula învățarea și jocul într-un mod creativ și plăcut. Reprezintă un cadou minunat ce va ajuta familia să petreacă timp de calitate cu copiii, într-un mod distractiv și folositor.

Descoperiți împreună o lume plină de proiecte interesante!

Q Pentru ce vârstă este potrivită cutia Fun&Craft?

Cutiile Fun&Craft conțin activități potrivite pentru copii cu vârsta între 3-6 ani. Recomandarea noastră este ca pentru cei mai mici dintre pitici să îi ajute părinții.

Q Ce conține o cutie Fun&Craft?

Fiecare cutie Fun&Craft conține 8-9 kit-uri de activități manuale tematice pentru copii cu vârsta între 3-6 ani. Fiecare cutie are incluse toate materialele necesare, cu excepția unei foarfece, pentru a meșteșugi imediat cum primești cutia, precum și instrucțiuni clare pentru fiecare proiect.

Q Care sunt temele disponibile?

Până acum am pregătit activități cu Lumea Dinozaurilor, Lumea Apelor și Primăvara, însă lucrăm continuu la cutii cu teme noi. Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram @FunAndCraftBox pentru a afla noutățile.

Q Cum pot comanda?

Foarte simplu! Intră pe pagina noastră de Facebook @FunAndCraftBox la secțiunea Shop, alege cutia potrivită pentru piticul tău și scrie-ne un mesaj pentru a stabili detaliile livrării.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 06:00 PM
  • Marți10:00 AM - 06:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 06:00 PM
  • Joi10:00 AM - 06:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 06:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori