Explore Academy a luat naștere ca urmare a brainstorming-ului celor 2 fondatori: Isabela Popa – programator și profesor, cu peste 7 ani experiență de predare și Vlad Micu –  programator cu peste 7 ani de experiență.  Activitatea pe care o desfășurăm poate fi  împărțită în 3 ramuri distincte:

  1. Ședințe de meditație.

Îndrumăm elevii să învețe mai ușor și eficient prin ședințe de meditații la următoarele materii: Matematică, Informatică, Fizică, Limba română și Limba Engleza. După cum se poate vedea, discutăm de o abordare dualistă, atât a materiilor ce țin de profilul real, cât și a celor ce țin de profilul uman. O direcție de dezvoltare pentru viitor a acestei ramuri va fi introducerea mai multor materii, axa principală fiind materiile care sunt solicitate la examene naționale, bacalaureat sau admitere la diverse facultăți.

  1. EA CODING HUB

Această ramură se caracterizează prin susținerea de cursuri de programare web. Ajutăm astfel tinerii să-și consolideze cunoștințele în domeniul IT. La rândul lor, cursurile EA CODING HUB sunt de 3 feluri:

 – Cursuri junior destinate claselor 5-8 (ciclul gimnazial) 

–  Cursuri senior destinate claselor 9-12 (ciclul de liceu) și

– Cursuri Advanced destinate tinerilor care au o baza de cunoștințe tehnice și doresc să le îmbunătățească sau să învețe unele noi. La finalul cursurilor  vor învăța cum să-și creeze un portofoliu în care vor adăuga proiectul final făcut până la terminarea cursului.  

  1. E.A Learning 

În momentul de față această ramură nu este direct implementată. Ne dorim să fie următorul nostru produs, o platformă de E-learning prin care ne dorim să ajutăm tinerii din toată țara cu materiale video. În aceasta platformă vor fi materiale utile atât pentru materia școlară cât și cursurile de programare

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori