Înființată în anul 2011, agenția de turism Eurotouring Travel a fost creeată pentru a reinventa conceptul de vacantă prin înțelegerea nevoilor si așteptărilor clienților și adaptarea ofertei la aceste exigențe, prin profesionalism ridicat la standarde internationale.  Pe parcursul dezvoltării sale, S.C. EUROTOURING TRAVEL AGENCY S.R.L. și-a diversificat produsele si canalele de vânzare, menținând la nivel cât mai înalt calitatea serviciilor propuse și oferite clienților direcți dar și agențiilor partenere.

Punctul forte al activitații S.C. EUROTOURING TRAVEL AGENCY S.R.L. îl constituie anticiparea așteptarilor clienților, echipa tânără și pasionată de turism, atenția maximă la întocmirea ofertelor și la selectarea partenerilor de peste hotare alături de calitatea prestațiilor serviciilor. Toate acestea au dus în timp la formarea unei clientele stabile, care utilizează aproape exclusiv serviciile S.C. EUROTOURING TRAVEL AGENCY S.R.L. pentru petrecerea vacanțelor. Suntem hotărâți să facem turismul accesibil tuturor!

Având în vedere că eforturile noastre se concentrează pe îmbunatațirea calității serviciilor oferite și satisfacția clienților noștri, ne dorim să fim în permanență la nivelul așteptărilor și chiar sa le întrecem! Nu avem nimic de ascuns, comunicăm deschis și mizăm pe încredere. Turiștii, precum și celelalte genuri de public, au acces la toate detaliile legate de produsele, serviciile și activitațile noastre. Cu noi, turistul face întotdeauna o afacere bună!

Anunțuri

OFERTA SPECIALA DE ZIUA FEMEII ! Sejur de 5* Dubai cu tur Abu Dhabi inclus ! OFERTA SPECIALA DE ZIUA FEMEII ! SEJUR de 5* DUBAI - BONUS - tur Abu Dhabi ! Pachet 6 nopti cu BONUS Tur Abu Dhabi ! Plecare 03 martie din Bucuresti ! Rezervă super-sejurul nostru din perioada 03-10 martie 2024, la cel mai bun pret și bcucură-te de servicii premium: -Bilet de avion București – Dubai – București, zbor direct cu Fly Dubai (include 1 bagaj de cabină + 1 bagaj de cală de maxim 20 kg) -Taxele de aeroport și combustibil incluse -6 nopți de cazare la hotel de 5* -Mic dejun inclus -Transfer aeroport-hotel-aeroport -BONUS: Tur Abu Dhabi Pentru detalii suplimentare și rezervare, contactează-ne la nr. de tel.: 𝟬𝟳𝟮𝟰 𝟱𝟲𝟵 𝟬𝟵𝟬

Rezervă Acum

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 06:00 PM
  • Marți10:00 AM - 06:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 06:00 PM
  • Joi10:00 AM - 06:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 06:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori