♥️În calitate de mamă, fac cumpărături zilnic. În casă am nevoie de produse de curățenie, de produse de îngrijire, de produse cosmetice, de produse de uz personal. Cheltui lunar, în medie, 200 ron pe astfel de produse. Povestea companiei spune că a fost gândită special ca și magazin on line ce acoperă nevoile unei familii, ușurând în special munca mamelor în sarcina cărora cade de obicei îngrijirea casei și a tuturor membrilor familiei. Exact ce aveam eu nevoie!

👉 Detergenți concentrați care mă ajută să economisesc timp și bani, dar mai ales îmi reduc eforturile suprasolicitante de a menține curățenia casei! Mă consider mereu în urmă la acest capitol de când am 2 năzdravăne și al 3 lea bebe e pe drum! Mă simt obosită și depășită de multe ori, iar un ajutor în calitatea produselor care curăță cu ușurință și nu mă falimentează, este exact ce-mi trebuie! Gama Stanhome m-am cucerit de la prima utilizare😍!

👉Produse de îngrijire personală pentru întreaga familie: șampon, creme, gel de duș, parfum – toate le găsesc în același magazin on line! Săptămânal apar promoții care mă ajuta să economisesc, fără rabat la calitate, căci valorile Escapade promit să mi aducă în confortul casei produse de cea mai bună calitate.

👉Lenjerie intimă din bumbac de cea mai bună calitate, marca Cotonella si ciorapi de damă, de copii sau șosete pentru întreaga familie.

Toate acestea înseamnă timp economisit⏳, bani economisiți💶, confort și calitate la un click distanță. Și dacă tot sunt atât de mulțumită, nu ma pot abține sa nu recomand 💯% aceleași produse și cunoscuților, (o fac oricum cu orice produs din comerț, fără să fiu plătită) generând astfel un venit suplimentar💰! Așa văd astăzi perspectiva unui MLM care nu e o secta în care am fost atrasă, ci un magazin on line 👩‍💻ce aduce numai beneficii pentru mine🧘‍♀️ și familia mea👨‍👩‍👧‍👧!Înscriere gratuită, fară obligații, cu transport gratuit la cumpărături de peste 125 lei, discounturi, reduceri și cadouri la fiecare cumpărătură și muuulte alte beneficii pe măsură implicării! De aceea Escapade contribuie la împlinirea mea și am creat pagina și grupul cu acest nume: Escapade – pentru mămici împlinite! Nu mi doresc să mă bag în sufletul nimănui , să “bag pe gât”, să insist cu promisiuni cu venituri fabuloase. Dacă vă doriți să faceți parte din acest proiect, discutăm în privat, fără nici o obligație. Vă mulțumesc pentru suportul vostru prin like-uri, recomandări și distribuiri și vă invit și pe voi să bucurați de Escapade!🥰🤗♥️

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori