Bună, sunt Diana
Sunt marketer, strateg de afaceri și coach de mindset. De ce acest mix? Pentru că obține cele mai bune rezultate. Ca antreprenor, știu de prima mână că nivelul tău de energie și mentalitatea ta dictează calitatea afacerii tale, veniturile și chiar viața ta. Deci, să vorbim despre rezultate?

Ce vrei să obții?
În afaceri și coaching, totul este despre stabilirea unui obiectiv și obținerea rezultatelor dorite. Desigur, există întotdeauna întrebarea dacă acestea sunt fezabile. Răspunsul scurt este DA! Cu condiția să faci munca necesară.

Sunt pasionată de creșterea inteligentă – fie că este vorba despre creșterea afacerii sau dezvoltarea personală. Să vorbim și să vedem cum îți poți îndeplini visele mai repede.

Q Ce fel de coaching practici?

Sunt specializata in coaching sistemic, NLP si coaching prin inteligenta pozitiva. Combin aceste tehnici cu precadere pentru a crea o crestere de mindset si pentru a sustine antreprenorii sa isi creasca afacerile. De asemenea, imi place sa lucrez cu persoane care se pregatesc sa faca trecerea de la angajat la antreprenor.

Q Ce fel de produse sau evenimente oferi?

Ofer sesiuni de coaching individuale si de grup si numeroase evenimente, cum ar fi seria de evenimente lunare de conectare si de crestere numite Coaching Tea (atat live in Bucuresti, cat si online). Organizez si programe de coaching de grup dedicate pentru antreprenori si pentru oameni doritori de crestere personale.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori