Am crezut mereu că un birou de arhitectură și design interior trebuie să ofere soluții personalizate până la cel mai mic detaliu, adaptate restricțiilor urbanistice impuse și ținând cont de toți factorii structurali. Cu acest gând și din dorința de a oferi experiențe unice de utilizare a spațiilor, am deschis DID Studio Arhitectură în Timișoara, în anul 2020.

Eu sunt Diana Ionașcu, arhitect, membru cu drept de semnatură al Ordinului Arhitecților din România, iar alături de colaboratorii mei, elaborăm constant noi metode prin care putem transforma nevoile și dorințele clienților noștri în spații potrivite stilului și activităților lor, dezvoltând teme de proiectare modelate după echilibrul perfect dintre estetic, funcțional și tehnic. Alegerea soluțiilor optime este un scop pentru noi, iar îmbinarea armonioasă a tuturor acestor variabile și înglobarea lor în conceptul de arhitectură și/sau design interior este ceea ce definește procesul nostru creativ. 

Q Cum vom lucra, pe scurt?

Vom avea o primă întâlnire în cadrul căreia vom clarifica tipul și caracteristicile proiectului, documentația necesară (dacă este cazul), respectiv serviciile pe care le vom contracta. Ulterior, vom analiza dorințele, nevoile și ideile tale, dar și constrângerile legale sau impuse de teren sau clădire pentru a contura, în următoarea etapă, conceptul de arhitectură și/sau design interior, cu documentația și planurile aferente.

Q Cum vom calcula prețul proiectului?

Vom stabili prețul proiectului în funcție de tipul acestuia, respectiv de serviciile necesare pentru realizarea lui.

Q Ne putem încadra în bugetul tău?

Vom căuta soluții optime, vom prioritiza lucrări/achiziții și vom etapiza proiectul în așa fel încât să ne încadrăm în bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Q În cât timp vom realiza proiectul?

Timpul mediu de execuție este de 3-6 luni pentru un proiect de arhitectură (depinde și de avizele necesare) și aproximativ 2 luni pentru unul de design interior. Aceste termene nu includ și asistența în execuție/implementare.

Q Cât de mult te poți implica în realizarea proiectului?

Proiectul pe care îl vom realiza pentru tine va fi, în primul rând, despre tine, despre familia ta sau despre business-ul/echipa ta. Așadar, implicarea ta în realizarea lui este mai mult decât binevenită.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori