Bună, sunt Dana, omul din spatele Danique Boutique SRL, one-man-show, și antreprenor și craftsman și vânzător, ca de altfel mulți alții.

Începutul începutului meu datează de prin 2001, când am înființat prima firmă, însă o perioadă destul de lungă am lucrat în paralel, ca angajată și printre picături, am lucrat pentru a-mi crește visul de a deveni independentă, antreprenor cu normă întreagă.

De atunci am dezvoltat o serie de produse, pe care le-am perfecționat și testat de-a lungul anilor la diverse târguri cu specific handmade la care am participat. Mi-am organizat produsele în 2 grupe mari – 1) jucării/pernuțe – pentru care am dedicat o pagină de FB+IG (@daniqueboutique) și 2) decorațiuni pictate (semne de carte, broșe din lemn și decorațiuni de perete, tablouri și altele) – cu o altă pagină de FB dedicată (@daniquedeco). Îmi place în egală măsură să pictez, dar și să mă joc cu (a se citi să confecționez) pisicuțe, căței și ursuleți, iar trecerea de la o grupă de produse la cealaltă îmi dă ocazia să nu mă plictisesc în aceeași rutină, iar prezentarea separată a produselor oferă ceva mai multă claritate.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Afișeză orarul
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM

Cererea ta a fost trimisă cu succes.