Mă numesc Cristina Girbea și sunt din Brașov. Povestea mea începe cu vreo trei ani în urmă când aveam două job-uri part-time dar nu mă simțeam confortabil cu niciunul din ele. Aș fi vrut ceva plăcut, ceva care să mi se potrivească, să mă captiveze complet. După un research interior și pe YouTube am decis că voi încerca să fac bijuterii.

Am înțeles că misiunea mea va fi să creez și să realizez bijuterii handmade în care să pun un strop de culoare și energie benefică din pietre naturale și puțină strălucire din cristale sau perle. Apoi am creat pagina mea Cristina Bijuterii unde îmi expun lucrările.

Încerc să ajut și alte femei să își atingă visul. Ajut femeile să își găsească stilul lor unic. le dăruiesc încredere în sine, eleganță și strălucire. Îmi doresc ca fiecare clientă să fie unică și prin bijuterii.

De curând am început să creez și brățări unisex. Sau chiar bărbătești. Pentru că și bărbații sunt unici și își doresc bijuterii unicat.

De curând am renunțat la job-uri și sunt fericită. În sfârșit mă pot dedica pasiunii mele complet. Iubesc să fac bijuterii, iubesc să fac fericite persoane care au încredere în mine.

Te invit să îmi vizitezi profilul personal aici

https://www.facebook.com/cristina.girbea

și pagină de bussines aici

https://www.facebook.com/Cristina-Bijuterii-106876684044583

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.