Din dorința de a păstra frumusețea naturală și sănătoasă, ne dorim o nouă abordare a îngrijirii cu efectul de a stimula pielea în mod natural, de a oferi o experiență holistică, o evadare din rutină.

Sunt Elena Iliuță, fericita mămică a unei bebeline, soție și farmacist de profesie. Acum 2 ani mi-am dat seama îmi doresc transform pasiunea pentru cosmetică într-un buisness.

Zis și făcut! Am depus planul de afaceri în programul Start Up Plus și anul trecut în iulie a luat naștere conceptul Cosmeos Atelier, un mic salon de relaxare, întreținere corporală și cosmetică. Scopul meu este îi fac pe clienți evadeze din rutină, își ofere momente de răsfăț, ofer rezultate.

Croim frumusețe și stare de bine prin următoarele servicii:

Relaxare:

– Masaj( de relaxare, anticelulitic, terapeutic, cu bețe de bambus, cu pietre vulcanice, tonic pentru bărbați, drenaj limfatic, reflexoterapie, facial, al scalpului, cu ciocolată, cu nămol)

– Uleiurile utilizate la masaj sunt formulate de mine după principiile Școlii Franceze de Aromaterapie.

– Gomaje, împachetări(alge, cafeina, l-carnitina, paprika, cacao, scortisora).

Remodelare corporală(anticelulitia, scădere în centimetri, drenaj limfatic):

– Vibromasaj,

– Tunel cu infraroșu,

– Presodrenaj,

Radiofrecvență multipolară,

Cavitație,

– Vacuum,

– Lipolaser,

– Electrostimulare.

Cosmetică facială: tratamente premium personalizate pentru terapii antiacnee, cicatrici post-acneice, anti-age, cuperoză, anti-pete pigmentare/melasma; tratamente bio-profesionale, consiliere pentru îngrijire acasă.

În funcție de fișa clientului utilizăm OxyMed( oxigen hiperbaric de puritate medicală), radiofrecvență, mezoterapie virtuală, criocool, ultrasunete,  fototerapie LED, microdermabraziune cu particule de diamant.

Cosmetică clasică: epilat igienic cu ceară de unică folosință sau tradițională(nu se refolosește), pensat și vopsit sprâncene.

Se face diagnosticare facială/corporală fiecărui client, astfel personalizăm tratamentele și abonamentele în funcție de nevoi/particularități.

așteptam cu drag în micul atelier de frumusețe și stare de bine!

1 Recenzie pentru Cosmeos Atelier

Monica Roman

1 Recenzii

o placere de fiecare data cand trec pragul atelierului

5.0/ 5

Elena este o persoana deosebita, se preocupa de toate nevoiele clientului si incearca de fiecare data cand ajungi acolo sa fie cu un pas inante sa iti exprimi dorintele. Atelierul e micut, dar cochet, ma simt foarte confortabil la fiecare sedinta. Pachetele de servicii sunt variate si accesibile. Recomand cu caldura!

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image