Este prima afacere din România care combina Constelațiile Familiale și Organizaționale, Rapid Transformațional Therapy  Marisa Peers cu  cu tehnologia neurofeedback și anume cu Echipamentul NeurOptimal Dinamic de la Institutul Zengar din Canada. Colaborez cu acest Institut din 2007 și am o experiență de 16 ani în utilizarea acestui program de antrenament cognitiv și am văzut rezultatele pe care le-au obținut clienții din toată țara și nu numai.

Aduce relaxare, scăderea stresului, anxietății, o memorie mai eficientă, un focus mai bun pe sarcină , concentrare și atenție și multe alte beneficii personalizate pentru fiecare în parte.
Asocierea dintre Constelațiile Familiale și NeurOptimal Dinamic este atât de armonioasă și aduce o valoare descoperirii a cine ești tu cu adevărat și contribuie semnificativ la drumul tău în viață.

NeurOptimal este o tehnologie de biofeedback neurofeedback, care folosește un software avansat pentru a monitoriza și regla activitatea cerebrala.

Ce efecte poți observa :

Reducerea stresului: NeurOptimal poate ajuta la reducerea nivelului de stres prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului, care poate ajuta la o mai bună înțelegere a modului în care creierul gestionează stresul.

Îmbunătățirea concentrării: Sistemul poate ajuta la îmbunătățirea concentrării și a atenției prin oferirea unui feedback despre modul în care creierul procesează informațiile.

Îmbunătățirea somnului: NeurOptimal poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului prin monitorizarea activității creierului și prin oferirea unui feedback despre această activitate.

Reduceri ale simptomelor de anxietate: NeurOptimal poate ajuta la reducerea simptomelor de anxietate prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului și prin îmbunătățirea înțelegerii modului în care creierul gestionează anxietatea.

Îmbunătățirea performanței sportive: Sistemul poate ajuta la îmbunătățirea performanței sportive prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului și prin îmbunătățirea înțelegerii modului în care creierul gestionează performanța fizică.

Acestea sunt doar câteva exemple de rezultate care pot fi obținute prin utilizarea NeurOptimal. Este important de reținut că rezultatele pot varia de la o persoană la alta și că poate fi necesară utilizarea sistemului de mai multe ori pentru a vedea rezultatele dorite.

Totul este o curgere lină în procesul tău de descoperire de sine !
Constelațiile Familiale și Organizaționale
Constelația Familială este o metodă terapeutică ce are că scop identificarea și rezolvarea problemelor interpersonale și familiale. A fost dezvoltată de Bert Hellinger, un psihoterapeut german, și se bazează pe ideea că experiențele trecute ale familiei pot influența comportamentul și relațiile dintre membrii acesteia.
Te ajută să te eliberezi de sentimentul de abandon , respingere, trădare, nedreptate, poveri pe care le cari de la părinți, bunici și străbunici .

Rapid Transformațional Therapy® -metoda Marisa Peers

Imaginează-ți o metodă terapeutică care combină cele mai eficiente tehnici din NLP, terapie cognitiv comportamentală, hipnoză și psihoterapie  și care are potențialul de a îți transforma viață într-un mod profund. Acest vis este realitate și se numește Rapid Transformațional Therapy® – metoda Marisei Peer
Constelația Afacerii, cunoscută și sub numele de Constelație Organizațională, este o metodă prin care poți explora și înțelege dinamica și relațiile dintr-o afacere sau organizație. Iată pașii de bază pentru a realiza o constelație a afacerii.
În general, constelațiile organizaționale pot ajuta la clarificarea problemelor din cadrul organizațiilor și la găsirea soluțiilor pentru a le rezolva. Prin îmbunătățirea dinamicii și a relațiilor din organizație, se poate spori eficiența și productivitatea organizației.
Este important să ai în vedere că constelațiile afacerii sunt un proces complex și pot apărea interpretări subiective. De aceea, un facilitator cu experiență poate fi util pentru a ghida și susține procesul de constelație într-un mod echilibrat și obiectiv.

Toate aceste servicii le ofer în Ședințe Individuale, Workshopuri de Grup  și Tabere de 5 zile și lucrez atât la cabinet în Sibiu cât și online în țară și strainătate cu vorbitori de limbă engleză.
Cel mai apropiat eveniment pe care îl lansez este Tabăra de Constelații Familiale și NeurOptimal Dinamic de pe Valea Avrigului 11-16 septembrie.
Te aștept cu mult drag!
Mihaela Frunză

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image