Sunt Carmen, creator de cuvinte pentru afaceri și branduri orientate spre responsabilitate socială și transparentă, și care vor să aibă un impact pozitiv în comunitatea lor.

Ai muncit atât de mult să îți transformi ideile în produse și servicii pentru clienții tăi ideali. Iar scopul tău este să creezi o afacere transparentă, responsabilă și cu valori etice?

Petreci zeci de ore pe zi pentru a scrie postări pe Social Media sau pe site, însă la finalul zilei realizezi că tot ce ai scris nu îți reprezintă afacerea. Sau nu știi să scrii un text care să convertească și să atragă clienții ideali, nu mai zic de fidelizarea celor deja existenți și creșterea vânzărilor?

Mă implic emoțional pentru a conecta oamenii cu produse și servicii care le îmbogățesc viață. Poate chiar le schimbă felul de a gândi.

Deși sustenabilitatea și stilul de viață sănătos sunt specialitățile mele, îmi place la fel de mult să scriu pentru alte industrii, fie că este vorba de postări pe Social Media, descrieri de produse sau copy pentru website-ul tău.

Te ajut cu servicii de copywriting și content writing, care să inspire, să educe, și să creeze conexiuni puternice între tine și afacerea ta și clienții tăi ideali.

Un brand memorabil nu crește printr-o promovare automatizată, ci prin conexiuni umane, empatie și autenticitate. Și asta îți voi oferi prin serviciile mele.

Pe lângă acestea, uite alte motive pentru care să lucrezi cu mine:

1. Te ajut să îți transformi gândurile și ideile în conținut care să se adresese atât publicului tău țintă cât și să convertească și să atragă clienți noi;

2. Te ajut cu scrierea textelor de care ai nevoie pentru afacerea ta, că tu să ai timp pentru tot ceea ce îți oferă placere și să nu te mai gândești la termeni gen copy, research, sau conversie;

3. Cuvintele sunt un instrument puternic, însă nu sunt suficiente. Combin strategia, psihologia vânzărilor, marketingul și brandingul pentru a creea o strategie de conținut care să se alinieze cu etapa în care se afla afacerea sau brandul tău;

4. Sunt alături de tine la fiecare pas pentru a oferi clienților tăi ideali o experiență de cumpărare unică, bazata pe încredere și credibilitate;

5. Te ajut cu optimizarea SEO, pentru că website-ul sau magazinul tău online să fie vizibile în motoarele de căutare sau pe rețelele sociale;

6. Beneficiezi de consultanță pe tot parcursul procesului de copy sau content writing pentru a răspunde la orice nelămuriri pe care le ai.

Specializarea mea este să lucrez cu afaceri sau branduri cărora le pasă de oameni și de mediul înconjurător.

Rolurile noastre sunt diferite, însă scopul nostru este același: vrem să jucăm un rol în a face mai bine.

Dacă și tu ai această misiune, lasă-mi un mesaj în privat pentru a stabili o sesiune 1 la 1 și hai să lucram împreună.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori