Eu sunt Raluca și sunt pasionată de tot ce ține de soluții naturale, fie că vorbim de sănătate, fie de frumusețe. Nu am știut de la început ce trebuie făcut, cum și când e bine să apelez la ele, așa că nu m-am apucat să testez în necunoștință de cauză. În schimb, m-am dus către experții pe care îi cunoșteam, am învățat ce se poate face și apoi am aplicat, când deja știam ce funcționează. Rezultatele mi-au confirmat că ce am aflat era ok, că oamenii către care m-am îndreptat chiar sunt experți.

Ideea de a susține atât sănătatea, cât și frumusețea cu produse naturale a venit din aceste două laturi povestite mai sus. Așa s-a născut Coltul Naturii, care adună aceste doua componente și promovează producătorii autohtoni de astfel de soluții naturale pe care înainte de toate le verific și testez.

Noi, la Coltul Naturii, credem că, dacă te simți în siguranță, poți fi autentic și liber.

Astfel, am decis să caut producători români de game de îngrijire naturală. Am stat de vorbă cu ei, le-am testat produsele pentru a fi sigură că sunt în regulă și le-am pus într-un singur loc unde să poată fi găsite cu ușurință: E-shopul Coltul Naturii. Experiențele de până acum îmi demonstrează că oamenii pe care îi cunosc în acest domeniu merită promovați.

Iar pentru noi, cei care căutam să le folosim produsele, tocmai pentru că nu suntem experți în așa ceva, am creat aici cadrul în care să avem acces la informație, unde să învățam despre cum să folosim natura pentru sănătate și pentru a ne păstra frumusețea.

Frumusețea este un standard personal, la care ajungi în urma deciziilor tale de a fi tu însăți, de a-ți exprima autenticitatea.

Aceasta este povestea mea și ea a dus la crearea Coltului Naturii. Sper să te simți și tu confortabil aici și aștept cu bucurie să aflu povestea ta.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.