Coach4Marketing este un brand construit pe baza unui scop simplu: dezvoltarea mediului antreprenorial prin solidaritate.

Serviciile de consultanță și coaching în marketing sunt modalități de a contribui la această misiune și de a sprijini persoanele care au nevoie de:

 • un partener de lucru cu expertiză în marketing,
 • claritate în definirea, implementarea sau urmărirea procesului de marketing intern
 • “traducerea” obiectivelor de business în acțiuni și instrumente de marketing
 • sprijin pentru a persevera în urmărirea obiectivelor
  un om care să îi înțeleagă și să îi ajute să facă pașii potriviți pentru acel moment din viață business-ului sau a persoanei

În esență, Coach4Marketing este despre a-ți îndeplini obiectivele și de a ajunge mai ușor acolo unde iți dorești, cu ajutorul instrumentelor de marketing.

Q În ce constă serviciul de marketing coaching?

Sesiunile de marketing coaching sunt întâlniri individuale de lucru, în care poți beneficia de sprijin, ghidaj și structură pentru a înțelege cum poți utiliza anumite tipuri de intrumente sau acțiuni de marketing pentru a-ți atinge obiectivele.
Obiectivul sesiunilor de marketing coaching este de a dezvolta autonomia, înțelegerea și confortul antreprenorilor raportat la procesele de marketing pe care urmează să le dezvolte în cadrul companiei. Spre deosebire de consultanța în marketing, acest serviciu presupune lucrul cu o singura persoană, iar instrumentele de coaching îi permit acesteia să pună informațiile, posibilele obstacole și soluțiile pentru acestea într-un context personal și profesional.
Dar mai mult decât orice, sesiunile de marketing coaching nu presupun cunoștinte anterioare de marketing și ritmul de lucru este adaptat fiecărei persoane.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
 • Luni10:00 AM - 07:00 PM
 • Marți10:00 AM - 07:00 PM
 • Miercuri10:00 AM - 07:00 PM
 • Joi10:00 AM - 07:00 PM
 • Vineri10:00 AM - 07:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori