Clinica Clear Mind este prima clinică integrată de psihologia sănătății, ce oferă o varietate de servicii pentru întreaga familie, susținute de o echipă multidisciplinară de specialiști. Experiența și cunoștințele specialiștilor, abordarea personalizată a cazurilor, metode și tehnici validate științific, alături de un mediu lipsit de judecată, bazat pe încredere, respect și confidențialitate este rețeta de succes a clienților noștri mulțumiți. 

Accentul este pus pe nevoile clienților pentru care asigurăm scheme de lucru personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client. Totodată, specialiștii clinicii realizează abordarea cazului urmând ghidurile internaționale și rezultatele studiilor științifice pentru aplicarea celor mai eficiente metode existente.

Conceptul clinicii integrate de psihologia sănătății presupune abordarea sănătății și bolii cu ajutorul modelului bio-psiho-social. În timp ce povara bolilor cronice crește rapid în întreaga lume, o mare parte din acestea pot fi prevenite. Este timpul să recunoaștem sănătatea mentală ca parte esențială în sănătatea fizică.

Clinica Clear Mind este locul în care vei găsi răspunsuri și soluții clare pentru depășirea momentelor dificile.

Clinica Clear Mind oferă servicii pentru întreaga familie: psihoterapie, evaluări clinice, consiliere psihologică, coaching, consiliere vocațională, consultanță parentală, terapie ocupațională, nutriție, ateliere de dezvoltare personală și psihoeducație, activități asistate de animale, teambuilding-uri și training-uri corporate.


Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 08:00 PM
  • Marți10:00 AM - 08:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 08:00 PM
  • Joi10:00 AM - 08:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 08:00 PM
  • Sâmbătă10:00 AM - 02:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image