De peste 12 ani fac, conștient și intenționat, propria călătorie către mine însămi, în care am învățat să-mi amintesc Cine Sunt și Pentru Ce sunt aici.

Pe acest drum am fost inspirată să fac diverse formări ca și

Life Coach Acreditat, Spiritual Coach în curs de acreditare, Theta Healer, Facilitator, NLP Practitioner, Terapeut Energetic Certificat în lucrul cu Chakrele, Numerolog. Sunt pasionată de meditație, astrologie, Cheile Genelor, Human Design, pictură, dans.

Acum

#SuntAici să te însoțesc în călătoria ta către Sine, atunci când simți că ai nevoie de susținere și ghidare. Nu sunt aici să te învăț nimic, ci doar să-ți reamintesc că toată cunoașterea și puterea sunt deja înlăuntrul tău.

#SuntAici să creez un spațiu de acceptare și nonjudecată în care tu să te poți relaxa și conecta cu Sursa și cu potențialul tău infinit. Și apoi cu blândețe și cu iubire te însoțesc și te oglindesc așa încât să-ți poți ”vedea” în orice moment Puterea, Magia și Unicitatea ta.

#SuntAici să oglindesc vulnerabilitățile și rănile tale și să te susțin în procesul de vindecare.

#SuntAici să cred în tine atunci când tu nu mai crezi și să-ți întind o mână să te ridici, dacă ai căzut și doare.

#SuntAici să oglindesc acele nevoi și dorințe ale sufletului tău de care poate încă nu ești conștientă și să te susțin să le împlinești, pentru binele tău cel mai înalt.

#SuntAici să te inspir să-ți amintești Cine Ești și să afli care este Misiunea Ta în această viață.

#SuntAici pentru Tine! 

Mai multe despre mine

Anunțuri

Restart pentru NoulTU Am intrat deja în saptamâna magica a sarbatoilor de Craciun .. Simți si tu magia? Eu o simt de pe la finalul lunii noiembrie ... Tu cum te pregătesti pentru finalul de an? 🤔 Daca nu ai obisnuit sa faci asta pâna acum, poate te inspira practica mea. Mie îmi place ca, înainte de momentul solstitiului de iarna, sa pregatesc ”terenul” mintii pentru ”a planta semintele” pentru noul an .. Si îmi iau timp cu mine pentru a raspunde la cateva întrebari. Una dinte ele: Ce ai vrea sa lasi în urma / sa închei la acest final de an? ... Si ce lectii ti-au adus acele experiente/ obiceiuri/ credinte sau persoane la care vrei sa renunti? Te inspira? Vrei sa intri în joc? Daca simti ca vrei sa identifici si sa lasi în urma toate acele lucruri care nu-ti mai onoreaza fiinta si esti pregatita sa dai un restart catre #NoulTU din care sa manifesti viata pe care îti doresti sa o traiesti, te invit la webinarul Gratuit ”Alege sa Devii Cine Esti. Restart pentru NoulTU” în care vei avea ocazia sa afli de ce e important sa închei si sa te deschizi catre transformare si chiar sa primesti ghidare pentru a face asta. Marti, 21 decembrie 2021 de la ora 21:00. Foloseste energia magica a solstitiului pentru a aduce magia în viata ta! Deci, daca simti ca e si pentru tine înscrie-te aici si rezerva-ti 2 ore din viata pentru a-ti schimba viata! Vei primi linkul de acces pe adresa de email, deci, fii pe faza! 🤩 https://www.claudia-wotsch.ro/contact-4/ PS: Înregistrarea webinarului va fi disponibila doar pâna la ora 24:00. Deci, acum e momentul tau! ... sau nu?

Join Now

1 Recenzie pentru Claudia Wotsch – Life&Self-Awareness Coach, Terapeut, Facilitator

Mihaela Paraschiv Coach

1 Recenzii

Magie pură

5.0/ 5

Într-un moment de incertitudine am apelat la Claudia pentru a regăsi calea spre mine și spre misiunea mea. Știam că o sesiune de coaching poate aduce claritate, dar ceea ce a adus Claudia in întâlnire, prin energia personală, a fost mult peste așteptări. Magie pură a presărat în sufletul meu. Am ieșit din întâlnire cu claritate și cu entuziasm, abia așteptând să trec la acțiune. Recomand cu recunoștință tuturor celor ce simt că au nevoie de claritate si magie.

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Marți11:00 AM - 07:00 PM
  • Miercuri11:00 AM - 07:00 PM
  • Joi11:00 AM - 07:00 PM
  • Vineri11:00 AM - 07:00 PM
  • Luni01:00 PM - 07:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori