Suntem creatorii “Candles of Transylvania”, lumânări parfumate turnate manual și produse cu lavandă, realizate cu drag de noi în micul nostru studio din Transilvania. Credem în sustenabilitate, deci folosim vase reutilizabile. Parfumurile noastre sunt în conformitate cu standardele Asociației Internaționale a Parfumurilor (IFRA – al 48-lea Amendament / publicat în iunie 2015).

Lumânările noastre sunt rezultatul unor teste extinse, studiu intensiv și numeroase întâlniri de brainstorming. Nu am vrut să oferim altceva decât ceea ce am folosi noi înșine în casa noastră. Le realizam în loturi mici, ceea ce asigura o calitate excelența constanta. Nu folosim aditivi sau coloranți, iar fitilele noastre sunt din bumbac.

Ceara pe care o folosim este un amestec special de parafina și rapiță, care asigură suprafețe netede la fiecare lumânare și un parfum puternic atât la rece, cât și atunci când lumânarea arde. Saculetii noștri cu lavandă și pernițele sunt fabricate din lavandă 100% organică, iar parfumul durează până la 3 ani. Pentru țesături folosim doar bumbac 100%.

Totul este creat manual de noi, în loturi mici.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori