Povestea mea a început în urmă cu 4 ani jumătate, când, din dorința de a petrece mai mult timp alături de copilul meu, am renunțat la jobul de tehnician dentar și am făcut un curs de florist în București.

Acela a fost momentul în care am pornit pe drumul evenimentelor, un drum ce îți oferă șansa de a crea amintiri de neuitat pentru clienții, care mai apoi îți pot fi prieteni. A fost doar începutul creativității puse în mișcare, a emoțiilor împărtășite cu fiecare poveste frumos conturată de propriile mâini. Apoi au venit aprecierile, satisfacția, dorința de a evolua și toate au făcut din mine omul care sunt astăzi.

Acum, lucrez cadouri personalizate pentru că mereu am vrut să las în urmă mea ceva unic. Pe lângă asta, creez pachete pentru mirese din flori uscate și criogenate. Am ales să lucrez pachete din gama de lux, pentru că asta mi-a adus satisfacție pe toate planurile. Astăzi, lucrez doar pe comandă, pentru că timpul parcă e mereu mai zgârcit cu noi!

După toată muncă mea, reușitele sau dezamăgirile, astăzi pot spune că: “niciun drum presărat cu flori nu duce la glorie” La Fontaine

0 Recenzii pentru Cadoul cu dichis

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.