Ghidez mamele să își recâștige echilibrul emoțional și încrederea în sine, prin ARMONIZAREA ROLULUI MATERN CU CELELALTE ROLURI FEMININE, în așa fel încât să devină strălucitoare fără resentimente și vinovăție.

Sunt psiholog, psihoterapeut în formare în psihoterapie sistemică și facilitatoare a metodei somatice The Non-Linear Movement Method®.

Metoda mea de lucru cu femeile a fost inspirată din propria mea nevoie de a găsi o soluție pentru a împăca multiplele roluri pe care le am ca femeie și de care am fost copleșită cu mulți ani în urmă, când copiii mei erau încă mici. Simțeam că îmi doresc să fac atât de multe, dar nu îmi ajungea timpul sau dacă îmi făceam timp, mă năpădeau gânduri și sentimente de vinovăție pentru că m-am ales pe mine, înaintea copiilor mei.    

În ședințele individuale și în atelierele de grup lucrăm la nivel de gânduri, emoții și corp, cu credințele și mesajele interiorizate despre ce înseamnă să fii femeie și mamă. 

Femeile pe care le ghidez se descoperă și încep să se vadă dincolo de așteptările celorlalți și ale societății în ceea ce privește felul în care ar trebui să arate, să fie, să vorbească sau să  se manifeste ca femei și ca mame.

Ele se conectează cu interiorul lor și aduc acasă părțile uitate ale femininului, ceea ce le dă încredere în sine, putere și curaj să schimbe lucrurile care nu funcționează în viața lor. Un plus al procesului de lucru cu mine, este faptul că femeile învață să se reconecteze și să se împrietenească cu corpul lor, să îi înțeleagă limbajul și să îl valorizeze din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi.

Nu îți pot promite că vei avea mai mult timp, dar îți pot promite, că lucrând cu mine, vei ajunge să alegi cu drag să îți oferi mai mult timp ție și vei deveni o mamă mai bucuroasă, o femeie strălucitoare și senzuală.       

Q De unde știu că am ales psihologul, psihoterapeutul potrivit pentru mine?

Prima ședință deja îți poate oferi indicii importante în aceste sens: Psihologul/psihoterapeutul se va prezenta și vei afla de la el informații în legătură cu calificările sale și orientarea terapeutică pe care o practică, durata și modul în care se desfășoară o ședință, prețul unei întâlniri. De asemenea, îți va prezenta aspectele referitoare la confidențialitatea procesului terapeutic.
După aceste prime minute vei avea întreaga sa atenție pentru a afla care este provocarea cu care ai apelat la serviciile sale.
Vei fi ghidată prin întrebări specifice și oglindită de către terapeut.
Este un semn bun, dacă experimentezi sentiment de siguranță, încredere, dacă te simți auzită și văzută și conținută cu toate stările care pot apărea.
La finalul ședinței, terapeutul te va întreba dacă dorești să continui procesul și care sunt obiectivele la care ai dori să lucrezi.
Dacă decizi să continui, veți semna un contract care va seta cadrul legal al colaborării voastre.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori