BUTTERFLY SOMATO TRANSFORMATION!

Bine ai venit la clinica stării tale de bine!

Scopul nostru este de a te însoți în propriul tău proces de evoluție și transformare personală de la trup la suflet, și de la frică la compasiune. Acest proces este presărat cu perioade dificile și blocante, în care pare că pierdem contactul cu ceea ce suntem cu adevărat, și avem nevoie să ne întoarcem la ECHILIBRUL NOSTRU SOMATIC-EMOȚIONAL-MENTAL-SPIRITUAL. Pentru acest proces, SUNTEM AICI!

Povestea în sine este o călătorie, și încă una ce ne duce pe drumul transformării. Această poveste a transformării și devenirii de sine, se oglindește în metafora misterul fluturelui. Fluturele în sine este un simbol al schimbării și transformării puternice, iar dacă stai puțin și faci o paralelă între fluture și viața noastră ca oameni, fazele devenirii sunt asemănătoare atât pentru fluturi cât și pentru profunzimile ființei umane.

SERVICIILE NOASTRE, fie că vorbim despre conectarea cu tine însuți, despre familie, boală, relația cu mâncarea sau chiar despre afacerea ta, te vor însoți în călătoria transformării de sine și împreună vom păși pas cu pas în ritmul tău, în a descoperi mesajele pe care corpul tău le are pentru tine, explorând tărâmuri noi din tine, așa ca doi exploratori experți fiecare în viața sau specialitatea lui, având același scop comun, de a te reda ție însuți.

Treptat vei putea să renunți la tot ceea ce îți îngreunează viața, să renunți la ceea ce nu îți hrănește sufletul și să elimini din metabolismul psihologic și spiritual tot ceea ce te face nefericit și reprezintă un blocaj pentru realizarea ta ca ființă umană.

Dacă și tu ai întrebări, stări la care nu le găsești răspunsul, dacă nu te simți confortabil cu tine însuți sau ai trecut/treci/vei trece printr-o perioadă stresantă, nu ezita să ne contactezi!

ELIBEREAZĂ-TE, lasă lumina din tine să radieze!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:30 AM - 07:30 PM
  • Marți10:30 AM - 07:30 PM
  • Miercuri10:30 AM - 07:30 PM
  • Joi10:30 AM - 07:30 PM
  • Vineri05:00 PM - 08:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori