Ca antreprenoare, tu ești centrul business-ul tău, așa că și problemele ajung mai întâi la tine. Trebuie să le faci pe toate și să menții lucrurile pe linia de plutire. Știu că e copleșitor 🤷‍♀️. Te înțeleg – și eu la rândul meu conduc un business.

Când nu ești în echilibru, somnul îți este afectat, starea ta de sănătate este afectată. Ai mai puțină răbdare, scad creativitatea și productivitatea. Ești mai puțin fericită ca om.

De ce respirație și Yoga?

De-a lungul timpului, pentru mine au contat foarte mult practicile de respirație, meditație și Yoga. Cu ele m-am vindecat de astm, anxietate și depresie.

Atât de mult m-au marcat aceste tehnici încât am renunțat la cariera mea ca specialist în comunicare pentru a mă pregăti ca instructor de Yoga și pentru a mă concentra pe misiunea mea de suflet. Decizia mea i-a surprins pe toți cei din jurul meu.

De atunci și până acum, am lucrat cu sute de oameni din medii diferite, de vârste diferite, din toate colțurile lumii.

Ce fac?

Din 2020, creez cursuri înregistrate online de meditație, respirație și yoga. De câteva ori/an, lansăm și grupe hibrid, pentru o mai bună susținere.

Hai să ne conectăm

Mă bucur să te susțin și pe tine așa cum ai nevoie! Imaginează-ți cum ar fi să îți recapeți starea de bine, echilibrul emoțional, mental și fizic. Să ai mereu energie. Să simți că mergi prin viață fiind complet în contact cu tine. Că îți atingi potențialul și nu doar supraviețuiești.

Mă găsești la intreaba@emabarba.com sau pe www.emabarba.com 

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori